Τα πρώτα επίσημα gameplay πλάνα από το Assassin's Creed Valhalla είναι εδώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απευθείας από το Ubisoft Forward event
12 Ιουλίου 2020 22:49
Τα πρώτα επίσημα gameplay πλάνα από το Assassin's Creed Valhalla είναι εδώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στιγμή που οι fans του Assassin's Creed περιμένουν εδώ και καιρό έφτασε! Μετά το δύο trailers που είδαμε πριν αρκετές εβδομάδες, η Ubisoft αποκάλυψε επιτέλους και τα πρώτα gameplay πλάνα του Assassin's Creed Valhalla. Συγκεκριμένα, όπως είχε υποσχεθεί, στο πλαίσιο του Ubisoft Forward event της παρουσίασε ένα μεγάλης διάρκειας βίντεο από τον Βίκινγκ τίτλο της.

Τα πλάνα ξεκινούν με ένα Raid. Πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό που δεν μπορούσε να λείπει από το παιχνίδι, αν αναλογιστούμε την εποχή στην οποία διαδραματίζεται και τη θεματολογία του. Στη συνέχεια βλέπουμε πως θα μπορούμε να διαχειριστούμε και να επεκτείνουμε το settlement μας. Επιπροσθέτως, το βίντεο στάθηκε και στο combat σύστημα, τονίζοντας για άλλη μια φορά πως το Valhalla θα έχει την μεγαλύτερη ποικιλία από κάθε άλλο παιχνίδι της σειράς όσον αφορά τους εχθρούς.

Και το stealth είχε την τιμητική του, με την Ubisoft να δείχνει εν δράσει την επιστροφή του social stealth. Τέλος, παρουσιάστηκε και η πτυχή της εξερεύνησης. Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί, καθώς και τριάντα λεπτά επιπλέων gameplay πλάνων.

Το Assassin's Creed Valhalla αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC και Stadia.