ΕΠΙΣΗΜΟ: Η ελληνική γλώσσα έρχεται στις Xbox κονσόλες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαθέσιμη αρχικά για τους Xbox Insiders
11 Ιουλίου 2020 21:25
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η ελληνική γλώσσα έρχεται στις Xbox κονσόλες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από τη στιγμή που το πρώτο Xbox έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη το 2002, η πλατφόρμα της Microsoft γνώρισε χιλιάδες υποστηρικτές στην χώρα μας. Για πολλά χρόνια βέβαια, οι Έλληνες παίκτες έπρεπε να κάνουν ‘τρίπλες’ για να χρησιμοποιήσουν πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά του Xbox και του Xbox 360, μέχρι που το Xbox Live ήρθε και επίσημα στη χώρα μας το 2010.

Τώρα, η Microsoft έρχεται με μια πολύ ευχάριστη και σημαντική είδηση που αφορά το ελληνικό κοινό. Επίσημα, οι Xbox κονσόλες θα λάβουν υποστήριξη για την ελληνική γλώσσα. Το dashboard του Xbox One, του Xbox One S και του Xbox One X θα λάβει πολύ σύντομα την σχετική επιλογή. Αυτό σημαίνει πως όλες οι λεζάντες του μενού θα αναγράφονται στα ελληνικά, για να είναι πιο κατανοητές και φιλικές για τους Έλληνες κατόχους Xbox κονσολών.

Για την ώρα, η ελληνική γλώσσα βρίσκεται σε δοκιμαστική μορφή για τους λιγοστούς Xbox Insiders που ανήκουν στο Skip-Ahead κανάλι ενημερώσεων. Η ομάδα των Unboxholics έχει φυσικά κονσόλα που είναι εγγεγραμμένη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και έτσι σας παρουσιάζουμε μερικές πρώτες εικόνες από το ελληνικού μενού του Xbox.