Το campaign του Halo Infinite θα παρουσιαστεί στις 23 Ιουλίου

Και μάλλον θα είναι το πρώτο παιχνίδι του event του Xbox
10 Ιουλίου 2020 19:16
Το campaign του Halo Infinite θα παρουσιαστεί στις 23 Ιουλίου

Το Halo Infinite παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην E3 2018, με ένα trailer που εστίασε κυρίως στο περιβάλλον και την ατμόσφαιρα, τα οποία μπορούμε να περιμένουμε από το παιχνίδι. Στο φινάλε του αποκάλυψε την επιστροφή της 343 Industries στο κλασικό εικαστικό του Halo, δείχνοντας τον ανασχεδιασμό της στολής του Master Chief.

Στην επόμενη Ε3 παρουσιάστηκε ένα ακόμη trailer, το οποίο ήταν το εισαγωγικό cinematic του campaign του παιχνιδιού. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της Microsoft, ό,τι είδαμε έτρεχε στο επόμενης γενιάς Xbox Series X.

Από τότε έχει περάσει ένας χρόνος και έχουμε δει ελάχιστα από το παιχνίδι, με το πρόσφατο teaser trailer να είναι ενδεχομένως το μοναδικό νέο στοιχείο στο διάστημα αυτό.

Η κατάσταση αναμένεται, ωστόσο, να αλλάξει πάρα πολύ σύντομα, αφού η Microsoft έχει υποσχεθεί πως θα παρουσιάσει αναλυτικά το παιχνίδι στο επερχόμενο Xbox Games Showcase, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου.

Με το ρολόι να μετρά πλέον αντίστροφα, τώρα μάθαμε μία ακόμη νέα λεπτομέρεια σχετικά με την παρουσία του Halo Infinite στο εν λόγω event. Αναλυτικότερα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του franchise, η 343 Industries επιβεβαίωσε πώς σχεδιάζει να μας δείξει το campaign του παιχνιδιού στο επερχόμενο σόου και όχι το multiplayer. Μάλιστα, ο γνωστός insider της βιομηχανίας, Shinobi602, ήρθε λίγο μετά να επιβεβαιώσει μάλλον πως το Halo Infinite θα 'ανοίξει' το σόου της Microsoft, αφού θα είναι το παιχνίδι που θα μας καλωσορίσει στην παρουσίαση.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το πότε θα δούμε το multiplayer του Halo Infinite, αλλά με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να είναι προγραμματισμένη για το τέλος του έτους, η αναμονή σίγουρα δεν θα είναι μεγάλη. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τον μεγάλο τίτλο του Xbox Series X, αλλά και πλήρης κάλυψη του event της Microsoft, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com