Αυτή είναι μάλλον η ημερομηνία για το μεγάλο Xbox event του Ιουλίου 

Φουντώνουν οι φήμες και οι εικασίες

Αυτή είναι μάλλον η ημερομηνία για το μεγάλο Xbox event του Ιουλίου

Η άφιξη του Ιουλίου σημαίνει πως το ρολόι μετρά πλέον αντίστροφα για το μεγάλο Xbox event που έχει ανακοινώσει η Microsoft, στο πλαίσιο του οποίου αναμένεται να δούμε αναλυτικά τα σχέδιά της για την επόμενη γενιά κονσολών. Ωστόσο, η ομάδα του Xbox δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη την ημερομηνία του event. Αυτό έχει πυροδοτήσει έναν κύκλο φημολογίας και εικασιών που έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ώρες, αφού πολλοί αξιόπιστοι insiders τοποθετήθηκαν επί του θέματος.

Μεταξύ άλλων το δημοσιογραφικό μέσο VGC, ο δημοσιογράφος Jeff Grubb του Venturebeat και ο δημοσιογράφος Jez Corden του Windows Central επιβεβαιώνουν πως το event έχει δρομολογηθεί για την εβδομάδα που ξεκινά στις 20 Ιουλίου. Μάλιστα, η πιθανότερη ημερομηνία φαίνεται πως είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά σχετικά tweets.

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά το event αυτό καθ’ αυτό, γνωρίζουμε επίσημα πως η 343 Industries θα παρουσιάσει το άκρως αναμενόμενο Halo Infinite. Η Microsoft έχει δηλώσει επίσης πως στο σόου θα συμμετέχουν διάφορες από τις ομάδες που απαρτίζουν τα Xbox Game Studios. Επομένως, είναι πολύ πιθανό πως θα δούμε τι νέο ετοιμάζει η Obsidian, η Playground Games και άλλα στούντιο του Xbox.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως η ημερομηνία του event ενδέχεται να αλλάξει τελευταία στιγμή, εφόσον ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Αργά ή γρήγορα η Microsoft θα σπάσει τη σιωπή της ωστόσο, αποκαλύπτοντας την τελική ημερομηνία.

7 comment(s)

End of content

No more pages to load