Το ακυρωμένο παιχνίδι Hellraid της Techland έρχεται ως DLC στο Dying Light (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από χρόνια…
28 Ιουνίου 2020 12:01
Το ακυρωμένο παιχνίδι Hellraid της Techland έρχεται ως DLC στο Dying Light (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Techland που μεταξύ άλλων μας έχει χαρίσει το Dead Island ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο DLC -μετά από χρόνια- στο Dying Light. Πριν μερικά χρόνια, η ομάδα ανάπτυξης είχε ανακοινώσει ότι δουλεύει πάνω σε ένα first-person παιχνίδι φαντασίας, ονόματι Hellraid. Μετά από καιρό, τελικά, το δημοφιλές στούντιο αποφάσισε «να το αφήσει στην άκρη» και να αφοσιωθεί στο Dying Light 2.

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, είχε κυκλοφορήσει έναν puzzle spin-off τίτλο για τα κινητά βασισμένο στο Hellraid. Τώρα, μετά από χρόνια που βρισκόταν στον πάγο, το Hellraid έρχεται ως DLC μέσα στο πρώτο Dying Light. Η ονομασία του είναι Dying Light: Hellraid και μπορεί να γίνει προσβάσιμο μέσα από ένα arcade tower στο παιχνίδι, η οποία σας στέλνει απευθείας στην… κόλαση.

Σε αυτό το DLC θα αντιμετοπίσετε διάφορους δαίμονες χρησιμοποιώντας σφυριά, σπαθιά και άλλα όπλα και φυσικά να ολοκληρώσετε αποστολές. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να παίξετε είτε solo είτε με φίλους σας σε online co-op.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικές εικόνες απευθείας από το Steam:

Το Dying Light: Hellraid αναμένεται να καταφθάσει για το PC, το PS4 και το Xbox One στις 23 Ιουλίου. Δείτε το πρώτο teaser παρακάτω.