Sony: 'Έχουμε δουλέψει αρκετά ώστε το PS5 να είναι πιο ήσυχο από το PS4'

Αθόρυβη η νέα κονσόλα της εταιρίας;
16 Ιουνίου 2020 08:42
Sony: 'Έχουμε δουλέψει αρκετά ώστε το PS5 να είναι πιο ήσυχο από το PS4'

Λίγο μετά το ειδικό event της Sony για το PS5, το μέσο του εξωτερικού The Guardian είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον Simon Rutter της Sony Interactive Entertainment, ο οποίος αποκάλυψε νέες πληροφορίες. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη στρατηγική της εταιρίας, η οποία βάζει για άλλη μια φορά στο επίκεντρο την κονσόλα, ενώ συγχρόνως αποκάλυψε και μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια για το hardware αυτό καθ’ αυτό.

Αναλυτικότερα, το δημοσίευσα του Guardian τονίζει ότι το PlayStation 4 έχει κυκλοφορήσει εδώ και επτά χρόνια και έτσι απαιτητικά παιχνίδια όπως τα The Last of Us Part II και God of War κάνουν την κονσόλα να ακούγεται "σαν κινητήρας αεροπλάνου που είναι έτοιμο να απογειωθεί". Σε αυτό το σημείο επισημαίνεται πως ο Rutter διαβεβαίωσε το μέσο πως η Sony “έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια” για να κάνει το PlayStation 5 πιο ήσυχο από το PlayStation 4.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το παράπονο πολλών παικτών δεν θα υφίσταται πλέον και η νέα κονσόλα της Sony θα είναι αθόρυβη κατά τη λειτουργία της.

Για την ιστορία, πέρα από την εμφάνιση της κονσόλας, πρόσφατα μάθαμε και τις διαστάσεις σε σύγκριση με άλλες κονσόλες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, αλλά και ένα μυστικό που έκρυβε το χειριστήριο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ και εδώ αντίστοιχα.