Ειδικές οδηγίες από τη Sony για το event του PS5 - Γιατί θα είναι μόνο στα 1080p και 30fps

Ενώ μάθαμε και την διάρκεια του σόου
09 Ιουνίου 2020 14:41
Ειδικές οδηγίες από τη Sony για το event του PS5 - Γιατί θα είναι μόνο στα 1080p και 30fps

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η Sony αποκάλυψε τη νέα ημερομηνία για το μεγάλο event του PlayStation 5. Η παρουσίαση των παιχνιδιών της κονσόλας έχει δρομολογηθεί για την Πέμπτη, 11 Ιουνίου στις 11 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Τώρα, μέσα από το επίσημο blog του PlayStation μαθαίνουμε μερικές ακόμη αξιοσημείωτες λεπτομέρειες για το event αυτό.

Ξεκινώντας, η Sony προτείνει να δείτε την παρουσίαση με ακουστικά, αφού έχει «κάνει κάποια κόλπα με τον ήχο». Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο 3D ήχος με την ολοκαίνουργια Tempest Engine είναι ένα από βασικά σημεία που το PlayStation 5 πάει μπροστά σε σύγκριση με το PlayStation 4. Όπως όλα δείχνουν, η Sony έχει ετοιμάσει κάποιου είδους προσομοίωση για να μεταφέρει μέσα από την παρουσίαση όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται την αίσθηση που θα προσφέρει το PS5 στον τομέα του ήχου.

Περνώντας τώρα στο οπτικό κομμάτι, η εταιρία διευκρίνισε πως το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά σε 1080p ανάλυση και 30fps. Η Sony δήλωσε πως τα παιχνίδια που θα δούμε την Πέμπτη θα τρέχουν ακόμη καλύτερα στο PS5 στις 4K τηλεοράσεις που διαθέτουν πολλοί gamers στα σπίτια τους. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι οι δύσκολες εργασιακές συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως, αφού το προσωπικό της εργάζεται από τα σπίτια του.

Αν κάποιος θέλει να δει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό, ο Senior Director των Content Communications της Sony Interactive Entertainment, Sid Shuman, ξεκαθάρισε πως μετά τη ζωντανή ροή θα αναρτηθούν 4K εκδόσεις για τα trailers που θα προβληθούν. Τέλος, μάθαμε και τη διάρκεια του event, η οποία θα είναι περίπου μια ώρα.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το PlayStation 5 και πλήρης κάλυψη του event της Sony, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.