Διέρρευσε το ολοκαίνουργιο Xbox Store που ετοιμάζει η Microsoft (ΒΙΝΤΕΟ) 

Μια ματιά στον σχεδιασμό του dashboard του Xbox Series X;

Διέρρευσε το ολοκαίνουργιο Xbox Store που ετοιμάζει η Microsoft (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Microsoft είχε γνωστοποιήσει πως το Xbox 20/20 event που ετοιμάζει για τον Ιούνιο θα εστιάσει στις υπηρεσίες της. Όπως φαίνεται μια από τις ανακοινώσεις που σκόπευε να κάνει μόλις διέρρευσε. Ο λόγος γίνεται για ένα project με κωδική ονομασία ‘Mercury’, το οποίο είναι ένα ολοκαίνουργιο ψηφιακό κατάστημα, μέσα από το οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε, παιχνίδια, συνδρομές, αξεσουάρ, κονσόλες και αξεσουάρ, στα πλαίσια του Xbox οικοσυστήματος.

Τα περισσότερα χαρακτηριστικά του καταστήματος υπάρχουν ήδη στο Microsoft Store που συναντάμε τώρα στις κονσόλες μας. Ωστόσο, το Mercury έχει καλύτερη διάταξη, δραματικά βελτιωμένη εμφάνιση και ταχύτατη απόδοση, σε σχέση με την υπάρχων λύση που κολλάει έντονα, με τους χρήστες να παραπονιούνται εδώ και πολύ καιρό.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο ανασχεδιασμός του Xbox Store ακολουθεί τη νέα Fluent σχεδιαστική γλώσσα της Microsoft που συναντάμε στο Xbox (Beta) app στους υπολογιστές και στο Xbox Game Streaming που είναι επίσης σε δοκιμαστική περίοδο στα smartphones. Τα ακρυλικά textures, τα νέα ευανάγνωστα fonts και οι στρογγυλεμένες γωνίες κάνουν την εμφάνισή τους σε κάθε μέρος του νέου Store. Πιθανότατα και το dashboard του Xbox Series X θα ακολουθεί αυτή τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, αφήνοντας πίσω τη ‘Metro’ αισθητική του Xbox One που είναι κατάλοιπο της εποχής των Windows 8.

Για την ώρα η Microsoft δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη δήλωση, αλλά οι διαρροές φτάνουν σε τέτοιο βαθμό που υπάρχει κανονικό βίντεο που δείχνει το Store εν δράσει από το Windows Central. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

1 comment(s)