Μέσα στις λεπτομέρειες του The Last of Us Part II (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλησιάζει το πόνημα της Naughty Dog
29 Μαΐου 2020 13:37
Μέσα στις λεπτομέρειες του The Last of Us Part II (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα και μέσα από το State of Play της Sony που ήταν αφιερωμένο στο The Last of Us Part II μάθαμε πολλά πράγματα γύρω από τον τίτλο της Naughty Dog. Πλέον, απέχουμε μερικές εβδομάδες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού και στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει πολλά από τα παρασκήνια και την ανάπτυξή του.

Μέσα από το YouTube του PlayStation δημοσιεύτηκε το “Inside the Details”, το οποίο μας λέει πώς η Naughty Dog επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη του The Last of Us Part II και στις μικρές λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη σημασία για εκείνη. Εκτός από τα παραπάνω, βλέπουμε και πολλά παρασκήνια με τους Neil Druckmann, Halley Gross, Anthony Newman «παρέα» με τους πρωταγωνιστές Troy Baker και Ashley Johnson.

Το The Last of Us Part II αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως στην ελληνική αγορά θα έρθει πλήρως μεταγλωττισμένο, με ελληνικό μενού και υπότιτλους. Δείτε το “Inside the Details” μέσα από τον player παρακάτω.