Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το The Last of Us Part II

Απευθείας από το State of Play της Sony
28 Μαΐου 2020 00:25
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το The Last of Us Part II

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το πρόσφατο State of Play που ήταν αφιερωμένο στο The Last of Us Part II μόλις ολοκληρώθηκε. Πιστή στο ραντεβού της η Sony έδειξε νέα πλάνα από τον επερχόμενο τίτλο της Naughty Dog. Το The Last of Us Part II, λοιπόν, αναμένεται να καταφθάσει αποκλειστικά στο PlayStation 4 στις 19 Ιουνίου και θα μας πει τη συνέχεια των περιπετειών της Ellie και του Joel.

Στο νέο βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω, ο Neil Druckmann παίρνει τα ηνία και μας μιλάει για το gameplay, τους εχθρούς, καθώς και το νέο κόσμο που θα συναντήσουμε σε αυτό το ταξίδι. Όπως επισημαίνει και ο δημιουργός του τίτλου, οι stealth μηχανισμοί έχουν αναβαθμιστεί και παίζουν μεγάλο ρόλο στο gameplay. Σημαντική βελτίωση από το αρχικό The Last of Us έχει δει και το “Listen” χαρακτηριστικό, όπου δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να χρησιμοποιεί την αίσθηση της ακοής για τους εχθρούς.

Προς το τέλος του βίντεο είδαμε και εννέα ολόκληρα λεπτά καθαρών gameplay πλάνων με την Ellie να ξεκινάει από ένα ποτάμι, κατευθυνόμενη προς μια βάση. Εκεί, πήραμε μια γεύση από εκτενές gameplay πλάνα, ειδικά όσον αφορά το stealth κομμάτι του τίτλου, που όπως όλα δείχνουν παίζει ξανά τεράστιο ρόλο στο παιχνίδι και θα σας διευκολύνει από το να μη χαλάτε άσκοπα τις σφαίρες σας. Η Ellie εκτός από διάφορα όπλα θα μπορεί να κάνει craft smoke bombs για να φύγει από μια μάχη, καθώς και μολότοφ αν έχει τα απαραίτητα materials.

Τέλος, παρουσιάστηκε και το αναβαθμισμένο crafting σύστημα με την Ellie να μπορεί να βελτιώσει τη συνολική της υγεία, τα όπλα, το stability, το accuracy, καθώς και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά.

Το The Last of Us Part II αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro. Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα αποκαλύφθηκε και μια συλλεκτική PS4 Pro κονσόλα στα χρώματα του τίτλου, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως στην ελληνική αγορά θα έρθει πλήρως μεταγλωττισμένο, με ελληνικό μενού και υπότιτλους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι παρακολουθώντας το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.