Το Battle Pass 2020 του Dota 2 έφτασε και ας καθυστερεί το The International

Με μπόλικα καλούδια για τους παίκτες
26 Μαΐου 2020 16:13
Το Battle Pass 2020 του Dota 2 έφτασε και ας καθυστερεί το The International

Πριν μερικές εβδομάδες σας μεταφέραμε πως ο κορωνοϊός ανάγκασε πολλά και γιγαντιαία τουρνουά της eSports σκηνής να αλλάξουν μορφή ή να λάβουν καθυστέρηση. Ένα από αυτά τα «θύματα» ήταν το The International 2020 του Dota 2, ένα τεράστιο τουρνουά στο οποίο ανταγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες του κόσμου και εφόσον κερδίσουν λαμβάνουν ως αμοιβή υπέρογκα ποσά. Με κάθε ετήσιο τουρνουά, η Valve προσφέρει και το αντίστοιχο Battle Pass που μπορούν να αγοράσουν οι παίκτες. Πέρα από τα πλούσια καλούδια που προσφέρει στους κατόχους του, ένα μέρος των πωλήσεών του πηγαίνει στο έπαθλο που προσφέρει το The International.

Μπορεί, λοιπόν, φέτος το τουρνουά να καθυστερεί, όμως σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδια της εταιρίας, το νέο Battle Pass βρίσκεται ήδη διαθέσιμο προς αγορά. Το νέο The International Battle Pass 2020 «κλείνει το μάτι» στους παίκτες του δημοφιλούς MOBA παιχνιδιού και προσφέρει μπόλικα καλούδια όπως νέα emoticons, πολλά μπόνους και διάφορα ακόμη in-game δώρα, τα οποία όσο περισσότερο παίξετε, τόσο ευκολότερα αλλά και γρηγορότερα θα τα αποκτήσετε. Επιπροσθέτως, μέσα στο καλοκαίρι θα λάβει χώρα και ένα ειδικό in-game event που σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες δε θα μεταφέρει τους παίκτες στο συνηθισμένο πεδίο μάχης. Αντιθέτως, θα βρεθούν σε έναν χαοτικό λαβύρινθο, όπου οι επιλογές τους θα είναι αυτές που θα αποτελέσουν κύριο ρόλο για το αν θα επιβιώσουν.

Για να δείτε ακριβώς τι προσφέρει το νέο Battle Pass του Dota 2 κάντε κλικ εδώ και θα μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού με όλες τις λεπτομέρειες.