Το EVO επιστρέφει online αλλά με μία μεγάλη απουσία

Που σίγουρα κανένας δεν περίμενε
17 Μαΐου 2020 16:29
Το EVO επιστρέφει online αλλά με μία μεγάλη απουσία

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε πως το EVO 2020, το μεγαλύτερο τουρνουά για fighting παιχνίδια ακυρώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού. Όμως, στην εν λόγω είδηση σας μεταφέραμε πως οι διοργανωτές θέλουν να κρατήσουν το «πνεύμα» του EVO ζωντανό και έτσι θα πραγματοποιούσαν ένα online event μέσα στο καλοκαίρι. Η στιγμή αυτή έφτασε και η ομάδα πίσω από το τουρνουά αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες.

Υποδεχθείτε το Evo Online. Όπως αφήνει να εννοηθεί και η ονομασία του, το τουρνουά θα μεταφερθεί σε online περιβάλλον και θα φιλοξενεί τα εξής fighting παιχνίδια: Granblue Fantasy Versus, Dragon Ball FighterZ, Tekken 7, Street Fighter 5, Samurai Shodown, Soul Calibur 6 και Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r].

Όπως βλέπετε, από την παραπάνω λίστα απουσιάζει ένα μεγάλο 'χαρτί'. Αυτό είναι το Super Smash Bros. Ultimate. Ναι, πολύ σωστά διαβάζετε. Το διάσημο fighting game της Nintendo θα απουσιάζει από το φετινό τουρνουά, χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση. Αν και η πιθανότερη απάντηση είναι το ιδιαίτερο online σύστημα του Nintendo Switch.

Το Evo Online θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος. Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό trailer ανακοίνωσης.