Το EVO επιστρέφει online αλλά με μία μεγάλη απουσία  
Που σίγουρα κανένας δεν περίμενε

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε πως το EVO 2020, το μεγαλύτερο τουρνουά για fighting παιχνίδια ακυρώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού. Όμως, στην εν λόγω είδηση σας μεταφέραμε πως οι διοργανωτές θέλουν να κρατήσουν το «πνεύμα» του EVO ζωντανό και έτσι θα πραγματοποιούσαν ένα online event μέσα στο καλοκαίρι. Η στιγμή αυτή έφτασε και η ομάδα πίσω από το τουρνουά αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες.
Υποδεχθείτε το Evo Online. Όπως αφήνει να εννοηθεί και η ονομασία του, το τουρνουά θα μεταφερθεί σε online περιβάλλον και θα φιλοξενεί τα εξής fighting παιχνίδια: Granblue Fantasy Versus, Dragon Ball FighterZ, Tekken 7, Street Fighter 5, Samurai Shodown, Soul Calibur 6 και Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r].
Όπως βλέπετε, από την παραπάνω λίστα απουσιάζει ένα μεγάλο 'χαρτί'. Αυτό είναι το Super Smash Bros. Ultimate. Ναι, πολύ σωστά διαβάζετε. Το διάσημο fighting game της Nintendo θα απουσιάζει από το φετινό τουρνουά, χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση. Αν και η πιθανότερη απάντηση είναι το ιδιαίτερο online σύστημα του Nintendo Switch.
Το Evo Online θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος. Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό trailer ανακοίνωσης.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Που προβλήθηκε στην Αυστραλία
Ξεκινάει η μαζική διάθεση της έκδοσης 22H2
Νέες προσθήκες στο line-up καρτών γραφικών της Nvidia
Προ των πυλών η κυκλοφορία του
Διέλυσε εκ των έσω μια από τις πιο επικίνδυνες hacking ομάδες
Και η αρχή θα γίνει φέτος
Η εταιρία είναι η πρώτη που φέρνει αυτόνομη οδήγηση τρίτου επιπέδου στην Αμερική
Συνεχίζεται η έντονη διαμάχη για την εξαγορά της Activision Blizzard
Ζητώντας ένα τεράστιο ποσό
Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο