Microsoft και Ubisoft απαντούν στα παράπονα των παικτών μετά την χθεσινή παρουσίαση

“Δημιουργήσαμε λανθασμένες προσδοκίες”
08 Μαΐου 2020 09:12
Microsoft και Ubisoft απαντούν στα παράπονα των παικτών μετά την χθεσινή παρουσίαση

Πριν μερικές ώρες η Microsoft μετέδωσε ζωντανά το πιο πρόσφατο επεισόδιο του Inside Xbox, με τίτλο 'First Look Xbox Series X Gameplay'. Το βασικό μέρος του σόου κράτησε περίπου 25 λεπτά, παρουσιάζοντας περίπου δέκα παιχνίδια. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση του σόου οι αντιδράσεις στα forums και στα social media ήταν αρκετά επικριτικές, με τους περισσότερους να τονίζουν ότι εν τέλει τα gameplay πλάνα που είδαμε ήταν ελάχιστα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπεύθυνος του games marketing της Microsoft, Aaron Greenberg, απάντησε στα παράπονα, δηλώνοντας:

Αν δεν είχαμε πει τίποτα και απλά είχαμε δείξει το Inside Xbox του Μαΐου όπως κάναμε τον προηγούμενο μήνα, υποψιάζομαι πως οι αντιδράσεις θα ήταν αρκετά διαφορετικές. Ξεκάθαρα δημιουργήσαμε λανθασμένες προσδοκίες και φταίμε εμείς γι’ αυτό. Εκτιμούμε όλο το feedback και σας διαβεβαιώνουμε πως λαμβάνουμε όλα τα σχόλια υπόψη και μαθαίνουμε ως ομάδα.

Περνώντας τώρα στην Ubisoft, η οποία επίσης δέχθηκε κριτική για την έλλειψη gameplay πλάνων, ο director του Assassin's Creed Valhalla, Ashraf Ismail, δήλωσε:

Δικαίως περιμένατε να δείτε περισσότερα σήμερα. Έχουμε μια μεγάλη καμπάνια μάρκετινγκ μπροστά μας, θα δείτε αναλυτικά το gameplay και θα μάθετε πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι.

Σας ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό και το πάθος σας! Να είστε υπομονετικοί και ευγενικοί. Αξίζει τον κόπο!

Εσάς πως σας φάνηκε το πρόσφατο Inside Xbox; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.