Επίσημο: Κάθε μήνα και ένα Xbox event – Τον Ιούλιο τα αποκλειστικά παιχνίδια

Ανεβάζει ρυθμούς η marketing καμπάνια του Xbox Series X
05 Μαΐου 2020 18:26
Επίσημο: Κάθε μήνα και ένα Xbox event – Τον Ιούλιο τα αποκλειστικά παιχνίδια

Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ομάδα του Xbox ανακοίνωσε το Xbox 20/20. Πρόκειται για μια σειρά από events που θα λαμβάνουν χώρα ένα κάθε μήνα, μέχρι και την κυκλοφορία του Xbox Series X στο τέλος του έτους.

Το Xbox 20/20 θα ξεκινήσει στις 7 Μαΐου, με το ειδικό επεισόδιο του Inside Xbox που θα μας παρουσιάσει τα πρώτα gameplay πλάνα από τα παιχνίδια επόμενης γενιάς που ετοιμάζουν οι third-party συνεργάτες της Microsoft, συμπεριλαμβανομένου του Assassin’s Creed Valhalla. Για την ώρα δεν ξέρουμε σε τι θα εστιάζει το event του Ιουνίου, αλλά τον Ιούλιο η εταιρία σκοπεύει να παρουσιάσει τα αποκλειστικά παιχνίδια που ετοιμάζουν τα Xbox Game Studios, τονίζοντας μάλιστα πως θα υπάρχουν αποκαλύψεις ολοκαίνουργιων παιχνιδιών.

Αναλυτικότερα, η εταιρία δήλωσε πως τα σχέδιά της διαμορφώνονται ως εξής για το 2020:

  • Ο στόχος της είναι ακόμη να κυκλοφορήσει και το Xbox Series X και το Halo Infinite την εορταστική περίοδο του 2020.
  • Και τα δεκαπέντε Xbox Game Studios εργάζονται σε επόμενης γενιάς παιχνίδια για το Xbox Series X και το Xbox Game Pass.
  • Οι καλύτερες ομάδες ανάπτυξης σε όλον τον κόσμο εργάζονται σκληρά για να διαθέσουν τα παιχνίδια τους στο Xbox Series X αυτές τις γιορτές.
  • Για τους PC παίκτες η υποστήριξη θα συνεχιστεί με τη διάθεση όλων των μεγάλων κυκλοφοριών της Microsoft από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass, όπως τα Halo Infinite, Wasteland 3, Minecraft Dungeons και Microsoft Flight Simulator.
  • Θα υπάρξουν ενημερώσεις και νέοι τίτλοι για το Xbox Game Pass και στις κονσόλες και στο PC.
  • Το Project xCloud θα επεκταθεί σε νέες χώρες και θα λάβει υποστήριξη για νέες συσκευές. Αργότερα μέσα στο έτος το Project xCloud και το Xbox Game Pass θα ενωθούν, επιτρέποντας σας να παίζετε παντού τα παιχνίδια της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην αναλυτική ανάρτηση του Xbox Wire.