Φήμη: Σε μερικές εβδομάδες η αποκάλυψη του PlayStation 5

Σύμφωνα με έμπιστη πηγή
30 Απριλίου 2020 22:44
Φήμη: Σε μερικές εβδομάδες η αποκάλυψη του PlayStation 5

Πριν μερικές ώρες η Microsoft ανακοίνωσε το πρώτο από τα δύο events που ετοιμάζει για το Xbox Series X. Σχεδόν την ίδια στιγμή πυροδοτήθηκαν ξανά και οι φήμες για το PlayStation 5. Συγκεκριμένα, ο έμπιστος δημοσιογράφος Jason Schreier απάντησε σε μια σχετική ερώτηση στο Twitter, όταν ένας gamer αναρωτήθηκε πότε έχει δρομολογήσει η Sony την αποκάλυψη της δικής της κονσόλας.

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Ο Jason φαίνεται να πιστεύει πως το event του PlayStation απέχει μερικές εβδομάδες ακόμη. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε και εμείς με τη σειρά μας τις πληροφορίες αυτές. Η ομάδα των Unboxholics έχει στοιχεία για την αποκάλυψη του PS5 από δικές της ανεξάρτητες πηγές που θα διατηρήσουμε ανώνυμες και οι οποίες μάλιστα συμφωνούν με τα λεγόμενα του Jason. Έτσι, λοιπόν, η αποκάλυψη της κονσόλας είναι προ των πυλών και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου ή στις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Βέβαια, για την ώρα όλα παραμένουν φήμες, αφού η ίδια η Sony δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Όπου υπάρχει καπνός όμως, υπάρχει και φωτιά. Έτσι, λοιπόν, η αποκάλυψη του PlayStation 5 βρίσκεται προ των πυλών. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο