Ανακοινώθηκε το Crysis Remastered με ray-tracing μέχρι και στο Nintendo Switch

Η Crytek είναι ξανά έτοιμη να μας ρίξει τα σαγόνια
16 Απριλίου 2020 14:25
Ανακοινώθηκε το Crysis Remastered με ray-tracing μέχρι και στο Nintendo Switch

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εταιρία αποκάλυψε και επίσημα το remaster, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer που είδε τα φώτα της δημοσιότητας.


[ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ]

Οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει πρόσφατα αποδείχθηκαν αληθινές. Η Crytek αποκάλυψε και επίσημα το Crysis Remastered. Η ανανεωμένη έκδοση του λατρεμένου τίτλου φέρνει νέες τεχνολογίες γραφικών, υψηλής ποιότητας textures και το ολοκαίνουργιο ray-tracing της CRYENGINE που δουλεύει σε όλες τις πλατφόρμες ανεξαρτήτως hardware και APIs.

Το Crysis Remastered θα κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το PlayStation 4, το Xbox One και το Nintendo Switch. Το αξιοσημείωτο είναι πως και η έκδοση του Switch θα έχει ray-tracing. Ναι, καλά διαβάσετε. Για πρώτη φορά οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας της Nintendo θα υποδεχθούν παιχνίδι με ray-tracing.

Για την ώρα όλες οι πληροφορίες και το εικαστικό του άρθρου προέρχονται από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού που αναρτήθηκε πρόωρα. Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να αποκαλυφθεί και το πρώτο trailer.

Για την ιστορία, το πρώτο Crysis είχε κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2007 και έχει γράψει τη δική του gaming ιστορία, με τον τεχνικό του τομέα να ευθύνεται κυρίως γι' αυτό. Μάλιστα, το παιχνίδι ήταν τόσο εντυπωσιακό οπτικά στην εποχή του και συνάμα απαιτητικό που ήταν το μέτρο σύγκρισης για τις ικανότητες ενός υπολογιστή, γεννώντας μάλιστα την έκφραση "but can it run Crysis?".