Η Activision φαίνεται πως προετοιμάζεται για περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με το Call of Duty. Εκτός από το Call of Duty: Modern Warfare 4 που ανακοινώθηκε προ ολίγων ωρών, ακούγεται ότι η εταιρία θα φέρει στην αγορά δύο ακόμη τίτλους.
Ο λόγος; Πριν από μερικές ημέρες, τα Call of Duty: Black Ops και Call of Duty: Black Ops 2 βρέθηκαν ως νέες καταχωρήσεις στο Κορεατικό Συμβούλιο Αξιολόγησης Παιχνιδιών (Korean Ratings Board).
Παρόλο που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες, φαίνεται πως μιλάμε ίσως για remastered τίτλους που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουν στην τωρινή γενιά κονσολών και στο PC. Το Συμβούλιο αξιολόγησε τα δύο πρώτα Black Ops και τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο, είχαμε την remastered έκδοση του πρώτου Modern Warfare.
Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, οι φήμες θέλουν τις νέες εκδόσεις των δύο Black Ops παιχνιδιών. Μιας και τις επόμενες ημέρες θα γίνει ένας καταιγισμός από νέα events, ενδέχεται να μάθουμε περισσότερα εκεί. Μην ξεχνάτε ότι στις αρχές του Ιουνίου θα πραγματοποιήσει το XBOX και το δικό του καλοκαιρινό Showcase.
Σε άλλα νέα, οι fans θα πρέπει να περιμένουν τον Οκτώβριο το Modern Warfare 4, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε PC, Nintendo Switch 2, Xbox Series X|S και PlayStation 5. Περισσότερα για αυτό το παιχνίδι μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.
Πηγή: Mp1st
Must Read
Νέα ένδειξη για remaster των Call of Duty Black Ops και Call of Duty Black Ops II!
Η Take-Two ετοιμάζει 6 remakes και remasters για τα επόμενα χρόνια!
Το Metal Gear Solid Master Collection Vol.2 είναι γεγονός και φέρνει το MGS4 στην τρέχουσα γενιά!