Το Official Xbox Magazine κλείνει τις πύλες του

«Έγιναν αρκετές περικοπές για να μειωθούν οι απολύσεις»
31 Μαρτίου 2020 19:30
Το Official Xbox Magazine κλείνει τις πύλες του

Όπως αναφέρουν πηγές του Eurogamer, ένας από του «γέροντες» στο χώρο των περιοδικών, το Official Xbox Magazine, κλείνει τις πύλες του. Ο όμιλος Future στον οποίο ανήκει το περιοδικό δήλωσε πως η μείωση των retail πωλήσεων των βιντεοπαιχνιδιών επηρέασε και τις πωλήσεις των περιοδικών και έτσι παρά τις περικοπές που επέβαλε προκειμένου να αποφευχθούν οι απολύσεις, το αποτέλεσμα ήταν αναπόφεφκτο. Το OXM αποτελεί ένα από τα έξι περιοδικά του ομίλου που θα σταματήσουν, όντας το μοναδικό ωστόσο που ασχολείται με τα βιντεοπαιχνίδια.

Όπως πολλοί οργανισμοί σήμερα, βρεθήκαμε στη δύσκολη θέση να πάρουμε σκληρές αποφάσεις. Τη δύσκολη αυτή στιγμή είχαμε καθήκον να φροντίσουμε και να προστατέψουμε την επιχείρησή μας και τους πελάτες μας. Έχουμε θεσπίσει μια σειρά μέτρων για να διατηρήσουμε στο ελάχιστων τον αριθμό των απολύσεων, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών περικοπών αμοιβών για την εκτελεστική ομάδα και το διοικητικό συμβούλιό μας. Παρά την πτώση των λιανικών πωλήσεων είμαστε προς το παρόν σε καλή σχετικά θέση ώστε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους υπόλοιπους πελάτες μας παρά τις μεταβαλλόμενες ανάγκες τις αγοράς.

Για την ιστορία, το OXM ξεκίνησε να εκδίδεται τον Νοέμβριο του 2001 κοντά στο launch του πρώτου Xbox, με τον όμιλο Future να καταβάλλει το τέλος άδειας στη Microsoft ώστε να έχει τα official δικαιώματα.

Tags: