Επίσημο: Το Xbox ετοιμάζει ψηφιακό event μετά την ακύρωση της E3 2020

Ο Phil Spencer διευκρινίζει
11 Μαρτίου 2020 21:14
Επίσημο: Το Xbox ετοιμάζει ψηφιακό event μετά την ακύρωση της E3 2020

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε πως η μεγάλη gaming έκθεση E3 2020 τελικά ακυρώθηκε. Συγκεκριμένα, πριν μερικά εικοσιτετράωρα ο κυβερνήτης της αμερικανικής πολιτείας Καλιφόρνια, όπου ανήκει και το Λος Άντζελες και λαμβάνει χώρα η E3, κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19. Στο πλαίσιο αυτό η ESA αποφάσισε να ακυρώσει την έκθεση.

Αναμενόμενα, τα πλάνα πολλών εταιριών άλλαξαν. Μια από αυτές της εταιρίες είναι η Microsoft, η οποία σχεδίαζε να ανοίξει τα χαρτιά της όσον αφορά την επόμενη γενιά κονσολών. Τελικά το Xbox Series X, το Halo Infinite και όλα όσα ήθελε να μας δείξει η αμερικανική εταιρία θα έρθουν στα φώτα της δημοσιότητας μέσω διαφορετικής οδού.

Ο επικεφαλής του gaming στην Microsoft, Phil Spencer, προέβη σε δηλώσεις μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, επιβεβαιώνοντας πως το Xbox ετοιμάζει έναν ψηφιακό event αντ' αυτού. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Η E3 ήταν πάντα μια σημαντική στιγμή για την ομάδα του Xbox. Δεδομένης αυτή της απόφασης, αυτή τη χρονιά θα γιορτάσουμε την επόμενη γενιά του gaming με την Xbox κοινότητα και όλους όσους αγαπούν τα βιντεοπαιχνίδια μέσω ενός ψηφιακού Xbox event. Οι πληροφορίες για το πότε θα πραγματοποιηθεί θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το tweet του Spencer, καθώς και το σχετικό tweet του Aaron Greenberg, υπεύθυνου marketing για τα Xbox παιχνίδια.