Το Rainbow Six: Siege έσπασε ρεκόρ παικτών στο Steam τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Τρομερή πορεία για το shooter της Ubisoft
24 Φεβρουαρίου 2020 09:26
Το Rainbow Six: Siege έσπασε ρεκόρ παικτών στο Steam τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Το Tom Clancy's Rainbow Six Siege πρωτοκυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 και από τότε οι παίκτες έχουν λατρέψει την ιδιαίτερη εμπειρία που προσφέρει, δίνοντας έμφαση στη στρατηγική και στην εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των διαφορών operators. Περίπου τέσσερα χρόνια μετά και ο τίτλος συνεχίζει απτόητος, αφού κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ παικτών του στο Steam.

Συγκεκριμένα, μέσα στο τελευταίο εικοσιτετράωρο υπήρξε ένα διάστημα που ο τίτλος φιλοξενούσε 178,824 ταυτόχρονους παίκτες. Η τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο ήταν τον Μάρτιο του 2018. Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί πως όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και στο Uplay πέρα από το Steam, οπότε ο συνολικός αριθμός των παικτών σίγουρα είναι μεγαλύτερος.

Το Siege είχε ξεκινήσει με 18 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες το 2015, αλλά όπως φαίνεται η συνεχόμενη υποστήριξη του παιχνιδιού με νέο περιεχόμενο απέδωσε καρπούς. Μέσα στις επόμενες ημέρες η Ubisoft αναμένεται να κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουριο Operation Void Edge.