Το Ninja Gaiden μάλλον θα επιστρέψει – Θετική η Team Ninja

“Γνωρίζουμε πως πολλοί fans ήθελαν περισσότερο ένα νέο Ninja Gaiden παρά ένα Nioh 2»
06 Φεβρουαρίου 2020 13:15
Το Ninja Gaiden μάλλον θα επιστρέψει – Θετική η Team Ninja

Αδιαμσισβήτητα, η σειρά Ninja Gaiden αποτελεί μια από τις ιστορικότερες του hack and slash genre. Οι περιπέτειες του Ryu Hayabusa προσφέρουν ασταμάτητη και καταιγιστική δράση, βάζοντας τον παίκτη στο ρόλο ενός θανατηφόρου ninja με ένα πλούσιο arsenal όπλων και κινήσεων. Το franchise αγαπήθηκε από μία τεράστια μερίδα της gaming κοινότητας και ειδικά από όσους τρέφουν "έρωτα" για το εν λόγω genre. Όμως, μετά την κυκλοφορία του Ninja Gaiden 3, η Team Ninja, ομάδα ανάπτυξης της σειράς, ήθελε να ασχοληθεί με κάτι νέο, με κάτι φρέσκο. Αυτό το νέο και «φρέσκο» ήρθε με τίτλο Nioh, ή όπως είναι ευρέως πλέον γνωστό πρόκειται για το “samurai souls” της ομάδας.

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Nioh 2 να έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Μάρτιο, οι fans συνεχίζουν να ρωτούν την ομάδα σχετικά με το επόμενό της project. Μιλώντας στο IGN, ο director της Team Ninja, Fumihiko Yasuda, αποκάλυψε τις μέχρι τώρα σκέψεις της ομάδας και αυτές πρόκειται να χαροποιήσουν αρκετούς. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι καθόλου απίθανο η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στο δημοφιλές hack and slash και να δημιουργήσει ένα νέο Ninja Gaiden παιχνίδι.

Τα βασικά μέλη της ομάδας που εργάστηκαν στο Ninja Gaiden θέλουν να φτιάξουν ένα νέο παιχνίδι. Γνωρίζουμε επίσης πως πολλοί fans ήθελαν περισσότερο ένα νέο Ninja Gaiden παρά ένα Nioh 2.

Στην συνέχεια ο Yasuda πρόσθεσε πως τα παιχνίδια της FromSoftware αποτέλεσαν βασική πηγή έμπνευσης για την Team Ninja.

Τώρα βλέπουμε πολλά Ninja παιχνίδια όπως το Sekiro: Shadows Die Twice και βλέπουμε πολλές καλές εμπνεύσεις σε αυτά τα παιχνίδια, οπότε ελπίζουμε κάποια μέρα να σας παραδώσουμε μερικά καλά νέα.

Οι παραπάνω δηλώσεις δεν σημαίνουν αυτομάτως πως η Team Ninja μετά την κυκλοφορία του Nioh 2 θα εργαστεί σε κάποιο νέο Ninja Gaiden. Ωστόσο, το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει ξεγράψει τις περιπέτειες του Ryu και είναι αρκετά θετική να επιστρέψει και πάλι σε αυτές, καταφέρνει και δίνει ελπίδα σε πολλούς fans που περιμένουν μέχρι και σήμερα την επιστροφή του θρυλικού Ninja. Παρακάτω θα βρείτε ένα trailer από το Ninja Gaiden 3 που βρίσκεται στην αγορά διαθέισμο εδώ και πολλά χρόνια.