Μια ώρα gameplay πλάνων από το remake του System Shock (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κλασικό RPG πιο όμορφο από ποτέ
30 Ιανουαρίου 2020 12:44
Μια ώρα gameplay πλάνων από το remake του System Shock (ΒΙΝΤΕΟ)

Το System Shock, το κλασικό RPG που αποτέλεσε τεράστια πηγή έμπνευσης για το Bioshock, θα λάβει όπως είναι γνωστό ένα πλήρες remake. Αν και η Nightdive Studios έχει δείξει ξανά στο παρελθόν gameplay videos, το νέο pre-alpha demo stream που πραγματοποίησε ένας μέλος της ομάδας αποκαλύπτει περισσότερα από ποτέ.

Αν και πρόκειται για pre-alpha πλάνα, το System Shock είναι όπως φαίνεται ήδη αρκετά «γυαλισμένο». Στην αρχή του stream ο παίκτης εξορμάει στον διαστημικό σταθμό ο οποίος ελέγχεται από μια rogue A.I. Οι αχνά φωτιζόμενοι με neon διάδρομοι δίνουν μια εντυπωσιακή cyberpunk αίσθηση, ενώ παράλληλα θυμίζουν αρκετά εκείνους του Alien: Isolation. Παρουσιάζει επίσης μερικούς NPCs συμπεριλαμβανομένης της Shodan, της ανταγωνίστριας τεχνητής νοημοσύνης του παιχνιδιού, την οποία επανάφεραν οι δημιουργοί για τις ανάγκες του remake.

Τα περισσότερα πλάνα που έχουν να κάνουν με το gameplay δείχνουν αρκετό τρέξιμο, πυροβολώντας ή χτυπώντας με σωλήνες μεταλλαγμένους. Ωστόσο, το βίντεο προσφέρει μια αρκετά καλή οπτική στους νέους shooting και stealth μηχανισμούς, όπως επίσης και στην ποικιλία των πολεμοφοδίων, τα οποία οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν σε κανονικά ή φουτουριστικά πιστόλια με λέιζερ κ.α.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, όμως τα pre-orders είναι ανοιχτά για τους ενδιαφερόμενους εδώ. Δείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί.