Ένα ιστορικό Star Wars παιχνίδι αποκτά remastered έκδοση και μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars Dark Forces
25 Οκτωβρίου 2023 08:58
Ένα ιστορικό Star Wars παιχνίδι αποκτά remastered έκδοση και μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει

Πριν μερικούς μήνες αποκαλύφθηκε η remastered έκδοση του Star Wars Dark Forces δια χειρός Nightdive Studios και τώρα μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. 

Η remastered έκδοση που θα υποστηρίζει 4Κ ανάλυση και πολλά ακόμα θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες στις 28 Φεβρουαρίου του 2024. Η Nightdive που έχει αναλάβει πολλά remasters τελευταία όπως το System Shock, το Quake και το Doom, θα φέρει στη νέα εποχή το ιστορικό, εμβληματικό και λατρεμένο πρώτο FPS του Star Wars σύμπαντος με αρκετά καλούδια. 

Θα υπάρχει υποστήριξη για 4Κ ανάλυση έως 120fps σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series και PC, βελτιώσεις στη μηχανή γραφικών, υποστήριξη χειριστηρίων και μοντέρνων τρόπων χειρισμών όπως motion/gyro controls, αλλά και Trophies και Achievements στις αντίστοιχες πλατφόρμες. 

Η σύνοψη του τίτλου αναφέρει: "Σε αυτό το πρώτο FPS Star Wars video game, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Kyle Katarn, ενός αποστάτη της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας που μετατράπηκε σε μισθοφόρο. Ο Katarn εντάσσεται στο τμήμα μυστικών επιχειρήσεων της Rebel Alliance με αποστολή να διεισδύσει στη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία, εκεί όπου ανακαλύπτει το μυστικό Dark Trooper Project. Η ανάπτυξη αυτής της νέας ισχυρής σειράς αυτοκρατορικών ανδροειδών μάχης και πανίσχυρα θωρακισμένων stormtroopers πρόκειται να ενισχύσει τη κυριαρχία της Αυτοκρατορίας στον γαλαξία, εκτός αν ο Katarn και η Rebel Alliance παρέμβουν."