Το Sky: Children of Light έρχεται στα PS4 και Switch – Με την ομάδα να υπόσχεται crossplay

Η thatgamecompany θέλει να προσφέρει crossplay σε όλες τις πλατφόρμες του παιχνιδιού
23 Ιανουαρίου 2020 14:49
Το Sky: Children of Light έρχεται στα PS4 και Switch – Με την ομάδα να υπόσχεται crossplay

Τo crossplay φαίνεται πως αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα για την thatgamecompany, την ομάδα ανάπτυξης που είναι υπεύθυνη για το Sky: Children of Light. Από ότι φαίνεται η εταιρία θέλει να ενώσει τους παίκτες από όλες τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Μιλώντας στο MCV, ο Jenova Chen, ο co-founder και creative director του παιχνιδιού αποκάλυψε πως ο τίτλος θα καταφθάσει και στα PlayStation 4 και Nintendo Switch. Όχι μόνο αυτό, αλλά στο μέλλον θέλει να ενεργοποιήσει το crossplay σε όλες τις συσκευές.

Το παιχνίδι μας τρέχει σε iPad, σε PC και στο μέλλον θα τρέξει και σε κονσόλα. Το Android θα έρθει μέσα σε ένα μήνα. Στο μέλλον θα περάσουμε από όλες τις πλατφόρμες. Επομένως είτε έχετε PlayStation είτε Switch θα υποστηρίζουμε crossplay

Αυτά είχε να δηλώσει ο Chen σχετικά με το Sky: Children of Ligh. Από ότι φαίνεται ο δημιουργός θέλει να προσφέρει τους παίκτες να μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι από όποια πλατφόρμα επιθυμούν, ενώ η crossplay δυνατότητα είναι κάτι που σίγουρα θα αυξήσει τον κόσμο του. Το Sky: Children of Light είναι ένα adventure παιχνίδι όπου γνωρίζετε άλλους παίκτες online και μαζί μπορείτε να εξερευνήσετε έναν μοναδικό κόσμο.

Παρακάτω θα βρείτε το trailer ανακοίνωσης του παιχνιδιού που δημοσιεύθηκε το καλοκαίρι του 2019.