Το NBA 2K24 θα έχει μια λειτουργία που ο κόσμος ζητά χρόνια

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς
07 Ιουλίου 2023 18:05
Το NBA 2K24 θα έχει μια λειτουργία που ο κόσμος ζητά χρόνια

Πριν μερικές ώρες η 2Κ Sports αποκάλυψε το εξώφυλλο του NBA 2K24, το οποίο θα κοσμεί ο αείμνηστος θρύλος του NBA και των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Kobe Bryant. Τώρα, περισσότερες λεπτομέρειες για το φετινό κεφάλαιο ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας, με την ομάδα ανάπτυξης Visual Concepts να ανακοινώνει πως έχει υλοποιήσει επιτέλους μια λειτουργία που ο κόσμος ζητούσε χρόνια.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας την πορεία που χάραξε το FIFA στα αθλητικά παιχνίδια, το NBA 2K24 θα επιτρέπει επιτέλους αγώνες μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών. Ναι, το cross-play έρχεται στο NBA 2K, για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το εν λόγω χαρακτηριστικό θα αφορά για αρχή μόνο τις next-gen εκδόσεις του μπασκετικού τίτλου στα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Οι κάτοχοι next-gen κονσολών θα μπορούν να παίξουν μαζί ή ως αντίπαλοι σε co-op αγώνες, να συμμετέχουν σε online τουρνουά ή να απολαμβάνουν casual ματσάκια.

Προφανώς, αυτό σημαίνει πως το matchmaking θα είναι γρηγορότερο, ενώ το μεγαλύτερο κοινό pool παικτών σημαίνει συγχρόνως πως και πιο ταιριαστές αναμετρήσεις με παίκτες αντίστοιχων ικανοτήτων, ωφελώντας σημαντικά τους παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες.

Θέλοντας να επισημάνει την εν λόγω προσθήκη, η 2K Sports έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα ειδικό trailer που μπορείτε να δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το NBA 2K24 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2023 για PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, PS5 και Xbox Series X|S.