Project: Mara – Το νέο εγχείρημα της Ninja Theory εξερευνά τους ψυχικούς τρόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα προσπάθεια της ομάδας θέλει να αλλάξει τα βιντεοπαιχνίδια
22 Ιανουαρίου 2020 18:32
Project: Mara – Το νέο εγχείρημα της Ninja Theory εξερευνά τους ψυχικούς τρόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την στιγμή που η Ninja Theory μπήκε κάτω από την «ομπρέλα» της Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για να φέρει μοναδικές εμπειρίες στους παίκτες. Πρώτα, έχουμε το Bleeding Edge, ένα action multiplayer παιχνίδι με ποικιλία στους χαρακτήρες. Ύστερα έρχεται το The Insight Project, η προσπάθεια της Ninja Theory για να καταπολεμήσει ψυχικές ασθένειες με τη δύναμη των παιχνιδιών. Τέλος, έρχεται το Senua’s Saga: Hellblade II, το sequel στο ολόμαυρο ταξίδι της πρωταγωνίστριας που πάσχει από ψύχωση με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι αληθινό και τι όχι.

Αυτά ήταν τα γνωστά μέχρι τώρα projects της ομάδας. Τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε μέχρι τώρα. Ωστόσο, μία ανακοίνωση έρχεται να «ταρακουνήσει» για ακόμη μία φορά τον gaming χώρο. Αυτό είναι το Project: Mara, το νέο project της που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Σύμφωνα με τον Tameem Antoniades, τον συνιδρυτή και Chief Creative της Ninja Theory, το Project: Mara θα είναι μία αληθινή εμπειρία που θα εξερευνήσει τους ψυχικούς τρόμους. Το νέο εγχείρημα της ομάδας έχει ως πυλώνες τον ρεαλισμό με στόχο την πιστή αναπαράσταση από τους τρόμους που κρύβει το μυαλό.

Το όλο project όπως αναφέραμε βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, ενώ παράλληλα θα αποτελεί μία βιτρίνα για το τι θα μπορούσε να γίνει ένα νέο μέσο αφήγησης στα παιχνίδια. Παρακάτω, θα βρείτε ένα βίντεο-developer diary που προς το τέλος η ομάδα εξηγεί περισσότερα για το νέο της παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε μιας και το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, είναι λογικό και επόμενο οι πληροροφορίες να είναι ελάχιστες. Το πιθανότερο είναι πως εφόσον το στούντιο ανήκει πλέον στην Microsoft, το όλο project μάλλον θα αποτελεί αποκλειστικότητα του Xbox.