Το Super Smash Bros. Ultimate συναντά το Astral Chain

Στο επόμενο Spirit Board Event
14 Ιανουαρίου 2020 14:52
Το Super Smash Bros. Ultimate συναντά το Astral Chain

Όπως φαίνεται οι χαρακτήρες του πονήματος της Platinum Games, Astral Chain, θα κάνουν θριαμβευτική είσοδο στο νέο Spirit Board Event στις 17 Ιανουαρίου, συναντώντας το Super Smash Bros. Ultimate.

Αναμφίβολα το Astral Chain τον περασμένο Αύγουστο εντυπωσίασε αρκετούς fans του είδους και κάτοχους της υβριδικής κονσόλας της Nintendo, κάτι που του εξασφάλισε σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές πωλήσεις, μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα αποκλειστικά για το 2019 παιχνίδια του Switch.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε επίσημα μέσω του Twitter η Nintendo, το νέο Spirit Board event θα διεξαχθεί στις 17 Ιανουαρίου. Αν και το συγκεκριμένο νέο δεν υποδηλώνει ότι οι φίλοι του παιχνιδιού θα δουν ένα νέο fighter από την PlatinumGames, το πενταήμερο event θα περιλαμβάνει πολλούς χαρακτήρες από το Astral Chain (συμπεριλαμβανομένων των Lappy και Kyle), οι οποίοι θα μπορούν να ξεκλειδωθούν ως Spirits.

Αν και επικρατεί ησυχία τον τελευταίο καιρό σχετικά με νέα που αφορούν το Smash Bros, αυτό εν αναμονή της αποκάλυψης του πέμπτου και τελευταίου χαρακτήρα του του Ultimate‘s first Fighters Pass, ενδεχομένως να αλλάξει σύντομα.

To Super Smash Bros. Ultimate είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Nintendo Switch.