Διαρροή αποκαλύπτει νέες φωτογραφίες του Half-Life: Alyx

Δείτε για ακόμη μία φορά τον ανατριχιαστικά μουντό κόσμο του παιχνιδιού
14 Ιανουαρίου 2020 12:41
Διαρροή αποκαλύπτει νέες φωτογραφίες του Half-Life: Alyx

Η Valve εξέπληξε θετικά μία τεράστια μερίδα της gaming κοινότητας με την ανακοίνωση του Half-Life: Alyx, μιας και μετά από τόσα χρόνια είχε επικρατήσει μία «σιγή ιχθύος» πείθοντας τους gamers πως ένα από τα μεγαλύτερα franchises θα παραμείνει ως μία ευχάριστη ανάμνηση. Ένα από τα ιδιαίτερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα φέρει το νέο παιχνίδι είναι πως είναι φτιαγμένο για VR, κάτι το οποίο άλλους τους χαροποίησε και άλλους τους…ξίνισε. Όπως και να έχει το ρολόι για την έλευση του παιχνιδιού έχει ξεκινήσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση.

Μιας και πλησιάζουμε σιγά-σιγά προς την κυκλοφορία του παιχνιδιού, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτή την φορά έχουμε νέο φωτογραφικό υλικό έπειτα από μία διαρροή πληροφοριών. Αυτές οι φωτογραφίες προήλθαν από το VNN (Valve News Network) και παρουσιάζουν για ακόμη μία φορά τον ανατριχιαστικά μουντό κόσμο του παιχνιδιού όπως επίσης και το εξαιρετικό επίπεδο λεπτομέρειας που θα έχει.

Παρακάτω θα βρείτε τόσο τις φωτογραφίες όσο και το βίντεο στο οποίο ο χρήστης μας μιλά περισσότερο για τις φωτογραφίες και πως ακριβώς τις απέκτησε. Όσοι βέβαια θέλετε να ζήσετε μόνοι σας την εμπειρία και να μην έχετε επηρεαστεί από πουθενά, τότε καλό θα ήταν να αποφύγετε να τις δείτε. Το Half-Life: Alyx αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο αποκλειστικά για PC.

Half-Life: Alyx Screenshots - UH