Επίσημο: Το Xbox θα είναι στην E3 2020 – Δηλώσεις Phil Spencer

Ο επικεφαλής του Xbox τμήματος δηλώνει πανέτοιμος
14 Ιανουαρίου 2020 12:24
Επίσημο: Το Xbox θα είναι στην E3 2020 – Δηλώσεις Phil Spencer

Κάθε χρόνο στην αρχή του καλοκαιριού πραγματοποιείται μία μεγάλη έκθεση για το gaming. Μία έκθεση όπου οι gamers όλου του κόσμου έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν ή να δουν από το σπίτι τους τι ακριβώς επιφυλάσσει το μέλλον του gaming. Φυσικά και αναφερόμαστε στην E3, μία τεράστια γιορτή για το gaming όπου όλες οι εταιρίες περιμένουν να δείξουν τι ακριβώς ετοιμάζουν. Όπως σας μεταφέραμε σε είδηση, ένας από τους βασικούς παίκτες της έκθεσης θα απουσιάζει και φέτος. Η ίδια η Sony ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν θα παρευρεθεί στην φετινή E3 2020.

Όμως, οι υπόλοιποι «παίκτες» θα βρίσκονται εκεί πιο προετοιμασμένοι από ποτέ. Ένας από αυτούς είναι η Microsoft. Ο Phil Spencer, ο επικεφαλής του Xbox τμήματος «τιτίβισε» μέσω του Twitter του τα εξής:

Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για την E3 και ανυπομονούμε να μοιραστούμε με όλους όσους αγαπούν να παίζουν αυτά που είναι μπροστά μας. Η τέχνη μας έχει προωθηθεί από τη διατομή της δημιουργικότητας και της τεχνολογικής προόδου. Το 2020 είναι ένα ορόσημο σε αυτό το ταξίδι για την ομάδα του Xbox.

Από ότι φαίνεται ο Spencer δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς πως η Microsoft είναι πανέτοιμη για το μέλλον και ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις για αυτό. Το τι ακριβώς ετοιμάζει η εταιρία είναι κάτι που θα μάθουμε το ερχόμενο καλοκαίρι στην E3 2020.