Επιστροφή για τους Mario και Luigi; – Η Nintendo καταχώρησε νέο εμπορικό σήμα

Νέο παιχνίδι ή κάτι διαφορετικό;
13 Ιανουαρίου 2020 13:56
Επιστροφή για τους Mario και Luigi; – Η Nintendo καταχώρησε νέο εμπορικό σήμα

Οι πιθανότητες οι αγαπημένοι μας Ιταλοί υδραυλικοί να επιστρέψουν φαίνεται πως αυξήθηκαν μετά από μία ύποπτη κίνηση της Nintendo. Όπως ανακάλυψε το LetsGoDigital, η Nintendo της Αμερικής καταχώρησε ένα νέο εμπορικό σήμα για τους Mario & Luigi. Σύμφωνα με την περιγραφή το εν λόγω εμπορικό σήμα σχετίζεται με “βιντεοπαιχνίδια, game memory cards, computer game software”, κάτι το οποίο αυτομάτως υποδεικνύει πως η εταιρία ίσως ετοιμάζεται να φέρει την επόμενη μεγάλη ψηφιακή περιπέτεια με τους Mario και Luigi.

Αδύνατο δεν είναι επίσης η εταιρία να ανανεώνει το εμπορικό σήμα για να συνεχίσει να κρατά το IP της, όμως, η παραπάνω κίνηση είναι αρκετά περίεργη. Γιατί; Γιατί η Alpha Dream, η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη διαφόρων Mario παιχνιδιών δήλωσε πτώχευση μιας και οι 3DS κυκλοφορίες των Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey ήταν τρομερά απογοητευτικές.

Οπότε ίσως η εταιρία έχει παραδώσει το project σε κάποια άλλη ομάδα, ή κάτι εντελώς διαφορετικό. Μία απάντηση που μόνο ο χρόνος μπορεί να μας δώσει.

Tags: