Φήμη: To A Plague Tale 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Και θα ανακοινωθεί το 2020
05 Δεκεμβρίου 2019 14:46
Φήμη: To A Plague Tale 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Σύμφωνα με φήμη που έρχεται από το Γαλλικό site XboxSquad, η Asobo Studio αναπτύσσει το A Plague Tale 2. Σύμφωνα με την ανάρτηση, το sequel της περιπέτειας της Amicia και του μικρού Hugo πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στο 2020, με παράθυρο κυκλοφορίας το 2022.

Παραπάνω λάδι στη φωτιά έρχεται να βάλει το Eurogamer, το οποίο όταν βάση της φήμης επικοινώνησε με την εκδότρια Focus Home Interactive. Η εταιρία όχι μόνο δεν το αρνήθηκε, αλλά δήλωσε μάλιστα πως θα μιλήσει για το επόμενο παιχνίδι της Asobo, όταν κρίνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Στη Focus Home Interactive και στην Asobo είμαστε πολύ περήφανοι για την αποδοχής που είχε το Plague Tale: Innocence από τον κόσμο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε λάβει έναν μεγάλο αριθμό βραβείων και υποψηφιοτήτων, συμπεριλαμβανομένου της υποψηφιότητας για Best Narrative στα επερχόμενα The Game Awards. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε το παιχνίδι να λάβει ακόμα περισσότερη -όπως του αξίζει- προσοχή από τους παίκτες. Ασφαλώς πέρυσι ανακοινώσαμε πως συνεργαζόμαστε με την Asobo και για ένα μελλοντικό project, όμως ποτέ δεν ανακοινώσαμε αν αφορά ή όχι το A Plague Tale 2. Ότι κι αν είναι αυτό, θα το ανακοινώσουμε όταν κρίνουμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Εσείς θα θέλατε ένα A Plague Tale 2; Πείτε μας στα σχόλια.