Έρχεται A Plague Tale 3; Focus και Asobo δίνουν ξανά τα χέρια

Μεγάλο ορόσημο για το Requiem
21 Νοεμβρίου 2023 21:50
Έρχεται A Plague Tale 3; Focus και Asobo δίνουν ξανά τα χέρια

Όπως φαίνεται, η σειρά A Plague Tale θα συνεχιστεί, αποκτώντας τρίτο κεφάλαιο. Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εκδότρια εταιρία Focus Entertainment αποκάλυψε πως το A Plague Tale: Requiem έφτασε ένα μεγάλο ορόσημο, αφού περισσότεροι από 3 εκατομμύρια παίκτες έχουν ξεκινήσει το ταξίδι.

Με αφορμή το καθόλου τυχαίο αυτό νούμερο, η εταιρία άφησε να εννοηθεί πως οι 3 εκατομμύρια παίκτες έχουν να προσμένουν και το 3ο κεφάλαιο. Συγκεκριμένα, μέσα από την ίδια ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter), η Focus ανακοίνωσε πως έχει ανανεώσει τη συμφωνία της με την ομάδα ανάπτυξης Asobo. Μαζί, θα συνεργαστούν για άλλη μια φορά πάνω σε ένα «συναρπαστικό» project, το οποίο όλα φωνάζουν πως είναι το A Plague Tale 3.

Ειδικότερα, η Focus τόνισε:

Ένα θερμό ευχαριστώ στους 3 εκατομμύρια παίκτες που συμμετείχαν στο σκοτεινό ταξίδι του A Plague Tale: Requiem! Η υποστήριξη και το πάθος σας σημαίνουν τα πάντα για εμάς.

Εκμεταλλευόμενοι αυτή τη στιγμή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε την ανανεωμένη συνεργασία μας με το Asobo Studio για άλλο ένα συναρπαστικό project!

Για την ιστορία, το A Plague Tale: Requiem είχε πρωτοκυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2022 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Αξίζει να σημειωθεί πως έπειτα, τον Μάιο του 2023, η ομάδα ανάπτυξης είχε κυκλοφορήσει ένα πολύ μεγάλο update που έφερε στις κονσόλες και 60 FPS mode.

Η σειρά φυσικά είχε ξεκινήσει με το A Plague Tale: Innocence, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το Μάιο του 2019 για τα PS4, Xbox One και PC, καταφθάνοντας τον Ιούλιο του 2021 και στα PS5, Xbox Series X|S και Nintendo Switch.