Φουντώνουν οι εικασίες για νέο NieR - Άνοιξε ειδική σελίδα για την επέτειο 10 χρόνων

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...
03 Δεκεμβρίου 2019 15:11
Φουντώνουν οι εικασίες για νέο NieR - Άνοιξε ειδική σελίδα για την επέτειο 10 χρόνων

Το NieR: Automata αποτέλεσε μία σημαντική επιτυχία για την Platinum Games και από ποιοτικής, αλλά και από εμπορικής άποψης. Ακόμη και σήμερα ο τίτλος συνεχίζει να κερδίζει βραβεία. Για παράδειγμα, στα PlayStation Awards 2019 που έλαβαν χώρα στις 3 Δεκεμβρίου, το πόνημα του Yoko Taro κέρδισε το “Platinum Prize” και το “PlayStation 25th Anniversary Users Choice Award”, μιας και η Sony γιορτάζει τα 25 χρόνια PlayStation στην αγορά.

Πέραν του NieR: Automata, το franchise έχει και παλαιότερα παιχνίδια, όπου καθένα εξιστορεί μία διαφορετική περιπέτεια. Το πρώτο από αυτά είναι το NieR, ένα spin-off παιχνίδι του Drakengard. Μιας και οδεύουμε προς το 2020, το πρώτο NieR γιορτάζει την 10η επέτειό του. Τον Απρίλιο του επόμενου έτους, ο τίτλος θα κλείσει δέκα χρόνια στην αγορά. Λόγω αυτού, η Square Enix άνοιξε μία νέα ιστοσελίδα για το franchise, η οποία εκτός από μία ιστορική αναδρομή στο NieR έχει φουντώσει και τις εικασίες.

Τι λένε αυτές οι εικασίες; Πως μάλλον η ομάδα εργάζεται σε ένα νέο NieR παιχνίδι και θα συνεχίσει την μέχρι τώρα πορεία της σειράς. Ακόμη, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως η E3 2020 θα αποτελέσει κύριο συντελεστή για την αποκάλυψη του υποτιθέμενου νέου παιχνιδιού. Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά είναι εικασίες και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ληφθούν σοβαρά. Τώρα, το αν θα δούμε ένα νέο NieR είναι κάτι που θα μάθουμε φυσικά στο μέλλον.