Είναι αυτές οι πρώτες εικόνες του Fable 4;

Διέρρευσαν από έναν καλλιτέχνη της Playground Games
28 Νοεμβρίου 2019 11:44
Είναι αυτές οι πρώτες εικόνες του Fable 4;

Στο πλαίσιο της E3 2018, η Microsoft είχε ανακοινώσει την εξαγορά της Playground Games. Πρόκειται για την ομάδα ανάπτυξης των βραβευμένων Forza Horizon παιχνιδιών. Αυτό που ίσως δεν θυμάστε είναι πως στην ίδια E3, η Microsoft είχε τονίσει πως πλέον η ομάδα απαρτίζεται από δύο στούντιο.

Τι φτιάχνει όμως αυτό το δεύτερο στούντιο; Σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων μηνών, η Playground Games έχει αναλάβει να φέρει ξανά στο προσκήνιο τη σειρά Fable. Τώρα, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν μερικές νέες εικόνες από αυτό το φημολογούμενο νέο Fable.

Συγκεκριμένα, οι εικόνες που μπορείτε να δείτε παρακάτω δημοσιεύθηκαν στο portofolio ενός καλλιτέχνη της Playground Games και είναι δοκιμές για μια νέα χαρακτήρα. Το όνομα του παιχνιδιού είναι θολωμένο, αλλά το ίδιο το εικαστικό θυμίζει αρκετά Fable, με εμφανείς ωστόσο επιρροές και από τη σειρά Assassin’s Creed της Ubisoft.

Οι εν λόγω εικόνες ακολουθούν παρακάτω.

Όπως όλα δείχνουν, η Microsoft ετοιμάζεται για την επιστροφή της λατρεμένης RPG σειράς, πιθανότατα με την άφιξη του επόμενης γενιάς Project Scarlett.