Τεράστιες αλλαγές στη DOTA 2 – To Outlanders Update φέρνει τα “πάνω κάτω”

Νέοι χαρακτήρες, νέος χάρτης και πολλές gameplay αλλαγές
27 Νοεμβρίου 2019 10:54
Τεράστιες αλλαγές στη DOTA 2 – To Outlanders Update φέρνει τα “πάνω κάτω”

Η Valve κυκλοφόρησε το νέο update της DOTA 2 που ακούει στο όνομα The Outlanders. Η δωρεάν αυτή ενημέρωση είναι πραγματικά τεράστια, αφού αλλάζει ριζικά το gameplay, ενώ φέρνει αξιοσημείωτες προσθήκες και βελτιώσεις.

Ξεκινώντας, η μεγαλύτερη νέα προσθήκη είναι αυτή των Void Spirit και Snapfire. Πρόκειται για δύο ολοκαίνουργους χαρακτήρες που καλύπτουν τους ρόλους των melee carry και ranged support αντίστοιχα.

Όσον αφορά το gameplay τώρα, κάθε παίκτης πλέον θα έχει δικό του courier αυτόματα. Το courier θα κερδίζει levels μαζί με τον χαρακτήρα σας. Παράλληλα, τα Observer Wards δεν θα κοστίζουν πλέον χρυσό, ενώ κάθε ήρωας θα ξεκινά με 3 Town Portal Scrolls. Μιλώντας για ήρωες, το level cap έχει ανέβει σε 30. Φτάνοντας στο level 30 θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε ολόκληρο το talent tree. Ο χρόνος του respawn και τα XP Bounties θα τερματίζουν ωστόσο στο level 25.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο χάρτης του παιχνιδιού άλλαξε, ενώ προστέθηκε και ένας νέος τύπους κτηρίων, τα Outposts. Τα Outposts βρίσκονται στην θέση των side shops που πλέον έχουν αφαιρεθεί και ενεργοποιούνται μετά τα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού. Κάνοντας δεξί κλικ κάποιο Outpost ξεκινάτε να το καταλαμβάνετε για την ομάδα σας. Όσο είναι στην κατοχή σας κερδίζετε XP ανά πέντε λεπτά και έχει όραση στην γύρω περιοχή, καθώς και τη δυνατότητα να κάνετε teleport σε αυτό.

Τέλος, έχει προστεθεί η νέα κατηγορία των Neutral Items, τα οποία γίνονται drop από τα Neutrals του χάρτη, ενώ οι περισσότεροι χαρακτήρες και τα περισσότερα αντικείμενα έχουν υποστεί αλλαγές.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές πατώντας εδώ.

Tags: