Φήμη: Το Resident Evil 3: Nemesis Remake θα κυκλοφορήσει το 2020 [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η Capcom δουλεύει πάνω στο project κάτω από άκρα μυστικότητα;
22 Νοεμβρίου 2019 08:21
Φήμη: Το Resident Evil 3: Nemesis Remake θα κυκλοφορήσει το 2020 [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Το έμπιστο δημοσιογραφικό μέσο Eurogamer έρχεται να υποστηρίξει με δικές του πηγές πως πράγματι το project βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

[ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ]

Το Resident Evil 2 Remake κυκλοφόρησε μετά από τεράστια αναμονή για τους fans τον περασμένο Ιανουάριο. Έπειτα, όλοι ανυπομονούν για το πότε η Capcom πρόκειται να ανακοινώσει την remake έκδοση για το τρίτο κεφάλαιο της σειράς, με την Jill Valentine.

Τώρα, νέες φήμες για το πολυπόθητο παιχνίδι βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από τον YouTuber ονόματι Spawn Wave. Ο εν λόγω YouTuber που στο παρελθόν έχει αποκαλύψει και την ύπαρξη του “Elden Ring” της FromSoftware, ισχυρίζεται πως η Capcom έχει στα σκαριά το remake του Resident Evil 3: Nemesis και μάλιστα αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πηγή του δεν έδωσε στη δημοσιότητα, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Τέλος, το ίδιο ισχυρίζεται και το VGC, το οποίο έχει διάφορες πηγές που μεταφέρουν πως η Capcom δουλεύει ήδη πάνω στο Remake. Μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την ιαπωνική εταιρία καλύτερα να λάβετε τα παραπάνω ως φήμες.

Εσείς θέλετε να δείτε το Resident Evil 3: Remake να είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι του franchise ή θέλετε το όγδοο κεφάλαιο; Πείτε μας στα σχόλια.