Age of Empires 4: Η ομάδα δεν αποκλείει και μία έκδοση για κονσόλες

Η ομάδα σκέφτεται και τους παίκτες των “χειριστηρίων”
21 Νοεμβρίου 2019 12:39
Age of Empires 4: Η ομάδα δεν αποκλείει και μία έκδοση για κονσόλες

Μετά την αποκάλυψή του στο X019, το Age of Empires 4 κατάφερε να εντυπωσιάσει αρκετούς gamers εκεί έξω, μιας και το trailer του παιχνιδιού ξύπνησε αναμνήσεις από τα…παλιά. Η ομάδα εργάζεται σκληρά για να παραδώσει μία αγνή και αυθεντική RTS gaming εμπειρία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Όμως, μόλις καταφέρει να δημιουργήσει ένα ιδανικό PC παιχνίδι, δεν αποκλείει και μία έκδοση για τις κονσόλες. Μιλώντας στο Stevivor, η Shannon Loftis επιβεβαίωσε πως “η νούμερο ένα προτεραιότητα της εταιρίας είναι να δουλεύει το παιχνίδι φανταστικά με πληκτρολόγιο και ποντίκι”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως “εφόσον έχουμε ένα φανταστικό PC game, τότε θα ξεκινήσουμε να ερευνούμε άλλους τρόπους προβολής”. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως η εταιρία σκέφτεται από τώρα το ενδεχόμενο να δημιουργήσει μία έκδοση για τις κονσόλες, κάτι το οποίο αν το καλοσκεφτούμε δεν είναι απίθανο να συμβεί, όντας παιχνίδι της Microsoft, παρά το RTS είδος. Για παράδειγμα το Halo Wars δουλεύει ομαλότατα και στο Xbox.

Μπορεί να είναι νωρίς για να μιλάμε για μία κυκλοφορία του Age of Empires IV στις κονσόλες, όμως το ότι η εταιρία σκέφτεται από τώρα και τους gamers των “χειριστηρίων” είναι αρκετά θετικό. Το Age of Empires IV βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC από την Relic Entertainment.