Η Rockstar θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τα GTA Online και Red Dead Online

Με πολλά ακόμη updates και φρέσκο περιεχόμενο
17 Νοεμβρίου 2019 14:53
Η Rockstar θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τα GTA Online και Red Dead Online

Το Grand Theft Auto Online έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2013. Έξι χρόνια μετά η Rockstar Games συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να εμπλουτίζει το παιχνίδι και όπως φαίνεται αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, αποκάλυψε πως ο online τίτλος συνεχίζει ακάθεκτος και μάλιστα έσπασε ένα νέο ρεκόρ πρόσφτα, με τα χρήματα που ξοδεύουν οι καταναλωτές να αυξάνονται κατά 23%. Η αύξηση αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο Diamond Casino & Resort update που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και βοήθησε το παιχνίδι να σπάσει ρεκόρ και όσον αφορά το player engagement, τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο.

Συνολικά, η Take-Two δηλώνει έκπληκτη με την πορεία του GTA Online, το οποίο δεν πάτησε φρένο, παρά την κυκλοφορία του Red Dead Online το Νοέμβριο του 2018. Μάλιστα, η εταιρία εκτιμά πλέον πως ο τίτλος θα δει αυξημένα κέρδη και το 2020 και διευκρίνισε πως θα συνεχίσει την υποστήριξη για αρκετό καιρό ακόμα.

Αναλυτικότερα, ο  Zelnick δήλωσε:

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, η Rockstar Games θα συνεχίσει να υποστηρίζει τόσο το Red Dead Online όσο και το Grand Theft Auto Online με πολλές ακόμα ενημερώσεις, προκειμένου να αυξηθεί το engagement και η ενεργή βάση παικτών.

Επίσης, παραμένουμε όσο ενθουσιασμένοι όσο ποτέ και για τη μακροπρόθεσμη ευκαιρία του Red Dead Online να εξελιχθεί σε σημαντικός παράγοντας επαναλαμβανόμενων καταναλωτικών δαπανών.

Για την ιστορία, το Grand Theft Auto V έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 115 εκατομμύρια αντίτυπα και το Red Dead Redemption 2 έχει φτάσει τις 26.5 εκατομμύρια πωλήσεις.