Xbox X019: Ανεβάζει τον πήχη η Microsoft – “Το μεγαλύτερο Inside Xbox που κάναμε ποτέ”

Σε απόσταση αναπνοής το μεγάλο σόου
13 Νοεμβρίου 2019 13:03
Xbox X019: Ανεβάζει τον πήχη η Microsoft – “Το μεγαλύτερο Inside Xbox που κάναμε ποτέ”

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Xbox fans φτάνει στο τέλος της, αφού το μεγάλο Xbox X109 event θα ξεκινήσει σε περίπου ένα εικοσιτετράωρο από τη στιγμή της δημοσίευσης αυτού του άρθρου. Απευθείας από το Λονδίνο, η Microsoft θα μεταδώσει ζωντανά ένα νέο επεισόδιο του Inside Xbox σόου της. Για να προετοιμάσει το έδαφος, η εταιρία κυκλοφόρησε ένα trailer που μας προϊδεάζει για τις ανακοινώσεις που θα γίνουν. Το αξιοσημείωτο είναι πως το βίντεο επισημαίνει πως αυτό θα είναι το μεγαλύτερο Inside Xbox που έγινε ποτέ, ανεβάζοντας τον πήχη και τις προσδοκίες.

Μεταξύ άλλων η Microsoft θα αποκαλύψει νέα παιχνίδια, ενώ θα κάνει μεγάλες ανακοινώσεις σχετικά με το Xbox Game Pass και το Project xCloud. Παράλληλα, θα μάθουμε νέες λεπτομέρειες για τίτλους που γνωρίζουμε ήδη, όπως τα Wasteland 3, Microsoft Flight Simulator, Minecraft Dungeons, CrossfireX και Star Wars Jedi: Fallen Order.

Η μετάδοση του Inside Xbox, στο πλαίσιο του οποίου θα γίνουν οι ανακοινώσεις, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 στις 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι του Xbox στο Mixer.

Ακολουθεί το εν λόγω trailer.

Tags: