Επίσημο: Χωρίς Battlefield και το 2020 – Το Apex Legends έφτασε τους 70 εκατομμύρια παίκτες

Η EA αποκαλύπτει το μέλλον των shooters της
30 Οκτωβρίου 2019 11:43
Επίσημο: Χωρίς Battlefield και το 2020 – Το Apex Legends έφτασε τους 70 εκατομμύρια παίκτες

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η EA, θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετή υπομονή για το επόμενο Battlefield παιχνίδι, αφού η σειρά θα επιστρέψει μετά τον Απρίλιο του 2021.

Συγκεκριμένα, η EA αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2020. Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθάρισε στους επενδυτές πως δεν έχει στα πλάνα της να κυκλοφορήσει κάποιο νέο Battlefield τίτλο μέχρι το οικονομικό έτος 2022. Αυτό σημαίνει πως το επόμενο Battlefield παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μεταξύ του Απριλίου του 2021 και του Μαρτίου του 2022.

Για την ιστορία, το Battlefield V κυκλοφόρησε το 2018 και φέτος δεν είδαμε κάποιο νέο κεφάλαιο. Το κενό των shooters για την ΕΑ καλύπτει το Apex Legends, το οποίο θεωρεί το κύριο shooter της και τόνισε μάλιστα πως σκοπεύει να το επεκτείνει περισσότερο. Η αμερικανική εταιρία θέλει να καθιερώσει το παιχνίδι στην eSports σκηνή και την Κίνα.

Παράλληλα, η EA ανακοίνωσε πως ο free-to-play battle royale τίτλος έφτασε το τεράστιο ορόσημο των 70 εκατομμύριων παικτών από όταν κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.