Πρόσφατα ο γνωστός Αμερικανός παρουσιαστής, Conan O'Brien, ταξίδεψε στην Ιαπωνία και είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί τα γραφεία της Kojima Productions. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να δείτε την περιήγησή του στο στούντιο, με τον ίδιο τον Hideo Kojima να τον ξεναγεί και να του δείχνει υλικό από το Death Stranding.
Για να μην τα πολυλογούμε, ο Conan κατέληξε στο ίδιο το παιχνίδι. Ναι, ο Kojima και η ομάδα του τον έκαναν 3D Scan και τον ενσωμάτωσαν ως χαρακτήρα στο Death Stranding. Δεν ξέρουμε αν το cameo του γνωστού παρουσιαστή θα υπάρχει και στο τελικό προϊόν που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο.

Το Death Stranding αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις 8 Νοεμβρίου. Να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι θα είναι πλήρως εξελληνισμένο, με ελληνική μεταγλώττιση και υπότιτλους.
Must Read
Το OD του Hideo Kojima θέλει να γίνει το πιο τρομακτικό παιχνίδι που δημιουργήθηκε ποτέ
Το μυστηριώδες κουτί του Hideo Kojima “άναψε φωτιές” στην κοινότητα! (ΦΩΤΟ)
Death Stranding 2: On the Beach PC Review - Είναι το port αντάξιο του παιχνιδιού;