Φήμη: Το Diablo 4 θα αποκαλυφθεί το Νοέμβριο

Μαζί με remaster του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς
21 Οκτωβρίου 2019 12:38
Φήμη: Το Diablo 4 θα αποκαλυφθεί το Νοέμβριο

Όπως όλα δείχνουν, η Blizzard ετοιμάζεται να αποκαλύψει το νέο κεφάλαιο της σειράς Diablo σε μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια φωτογραφία από το πιο πρόσφατο τεύχος του γερμανικού περιοδικού GameStar που αποκαλύπτει πριν την ώρα του το Diablo 4. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, το περιοδικό περιλαμβάνει μια διαφήμιση για ένα artbook που αφορά τη σειρά Diablo. Στην περιγραφή του αναφέρεται πως περιλαμβάνει 500 εικόνες από το εικαστικό των Diablo, Diablo II, Diablo III και Diablo IV.

Το αξιοσημείωτο είναι πως λίγες ώρες πριν την ανάρτηση της παραπάνω φωτογραφίας, ο γνωστός leaker στην κοινότητα της Blizzard, Metro, δήλωσε στο Twitter πως κατά τη διάρκεια της BlizzCon 2019 η εταιρία θα αποκαλύψει το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς, αλλά και ένα remaster για το Diablo 2.

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, τον Ιούνιο το Kotaku είχε μεταφέρει πως η Blizzard ακύρωσε ένα υπό ανάπτυξη FPS Starcraft παιχνίδι για να εστιάσει στο Diablo 4 και στο Overwatch 2.

Η BlizzCon 2019 θα ανοίξει τις πύλες της στις 1 Νοεμβρίου. Πέρα από τις ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών, τα μάτια της κοινότητας είναι στραμμένα στο event έπειτα από το πρόσφατο περιστατικό του Blitzchung.