Επίσημο: Το Fortnite Chapter 2 κυκλοφόρησε και αλλάζει τα πάντα – Δείτε το πρώτο trailer

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
15 Οκτωβρίου 2019 13:06
Επίσημο: Το Fortnite Chapter 2 κυκλοφόρησε και αλλάζει τα πάντα – Δείτε το πρώτο trailer

Όπως σας ενημερώσαμε, ήταν θέμα χρόνου μέχρι το Fortnite Chapter 2 να κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση του Battle Royale τίτλου είναι πλέον διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες.

Έπειτα από το φαντασμαγορικό event του που ταρακούνησε το διαδίκτυο, το παιχνίδι φαινόμενο αλλάζει σελίδα και ετοιμάζεται για μια νέα εποχή. Η Epic Games ανανέωσε ριζικά τον τίτλο της, μεταφέροντας τη δράση σε έναν ολοκαίνουργιο χάρτη. Το νέο νησί έχει μάλιστα δεκατρείς φρέσκες τοποθεσίες.

Συνεχίζοντας, το gameplay του παιχνιδιού έχει αλλάξει, αφού πλέον η μάχη θα εξαπλώνεται και στη θάλασσα. Η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει τη δυνατότητα να κολυμπάτε, να ψαρεύτε, καθώς και πλωτά οχήματα για να ταξιδεύετε πιο εύκολα στο νέο χάρτη.

Στο Fortnite Chapter 2 θα μπορείτε να κουβαλάτε σε ασφαλές σημείο τα πεσμένα μέλη του squad σας, να κάνετε heal με το Bandage Bazooka, αλλά και να πανηγυρίσετε τις νίκες σας με νέα emotes.

Μια ακόμη gameplay επιλογή είναι να κρυφτείτε σε στάχια ή κάδους και να αιφνιδιάσετε τους αντιπάλους σας ή να προκαλέσετε χάος ανατινάζοντας δεξαμενές καυσίμων ή εκρηκτικά βαρέλια.

Παράλληλα, όλο το gameplay έχει βελτιωθεί, καθώς το οπλοστάσιο έχει απλοποιηθεί, ενώ θα μπορείτε να αναβαθμίζετε τα όπλα σας με resources στο Upgrade Bench.

Τέλος, η Epic επισημαίνει πως το grind έχει μειωθεί, καθώς θα μπορείτε να κερδίζετε αντικείμενα μέσα από ένα εξ΄ ολοκλήρου νέο XP σύστημα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Battle Pass του παιχνιδιού πατώντας εδώ.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του Fortnite Chapter 2.