Martha is Dead: Νέο ψυχολογικό θρίλερ από τους δημιουργούς του The Town of Light (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι τρέχει με την Martha;
03 Οκτωβρίου 2019 14:51
Martha is Dead: Νέο ψυχολογικό θρίλερ από τους δημιουργούς του The Town of Light (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Wired Productions και το Ιταλικό στούντιο LKA ανακοίνωσαν μέσω ενός trailer το Martha is Dead. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό horror adventure το οποίο έρχεται να διαδεχτεί το The Town of Light του 2016 με την ίδια γνωστή υπογραφή του στούντιο.

Το Martha is Dead περιλαμβάνει, όπως συνηθίζουν οι Ιταλοί, αληθινές τοποθεσίες, δίνει έμφαση στην αφήγηση εξερευνώντας σε πολλαπλά επίπεδα το σενάριο, ενώ ανακατεύει την πραγματική ιστορία με την δεισιδαιμονία, παίζοντας έντονα ψυχολογικά παιχνίδια.

Η ιστορία τοποθετείται στην Τοσκάνη του 1944 στο διάστημα της σύγκρουσης μεταξύ των Γερμανικών και των συμμαχικών δυνάμεων, όπου ανακαλύπτεται το κακοποιημένο πτώμα μιας πνιγμένης γυναίκας. Η δίδυμη αδερφή της (η νεότερη κόρη ενός Γερμανού στρατιώτη) καλείται να αντιμετωπίσει το βαρύ τραύμα της απώλειας, ενώ παράλληλα η αλήθεια της βίαιης δολοφονίας της αδερφής της καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου, με βαθιές ρίζες στη τοπική λαογραφία και στη φρίκη του πολέμου.

Το Martha is Dead κυκλοφορεί το 2020. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι πλατφόρμες. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.