Φήμη: Εκ νέου αποχωρήσεις στελεχών από την 343 Industires

Θολό το τοπίο για τους δημιουργούς του Halo Infinite
16 Σεπτεμβρίου 2019 12:59
Φήμη: Εκ νέου αποχωρήσεις στελεχών από την 343 Industires

Πριν μερικές εβδομάδες, σας είχαμε ενημερώσει πως ο creative director του Halo Infinite αποχώρησε από την 343 Industries. Τώρα, ο Brad Sams έρχεται να αποκαλύψει πως υπήρχαν εκ νέου αποχωρήσεις, με την ομάδα να χάνει και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη. Ο insider δεν διευκρίνισε ποιος ακριβώς αποχώρησε, αλλά μας παρότρυνε να έχουμε το νου μας στην 343, καθώς πολλές διοικιτικές αλλαγές συμβαίνουν αυτή την περίοδο.

Γενικά είναι συνηθισμένο φαινόμενο στη βιομηχανία οι developers να μεταπηδούν από το ένα στούντιο στο άλλο. Συνήθως όμως αυτό συμβαίνει όταν τελειώνει κάποιο project. Ας ελπίσουμε πως οι αλλαγές αυτές δεν είναι κάποιος κακός οιωνός για το επερχόμενο Halo.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως ο Brad Sams είναι πολύ έμπιστος insider της Microsoft, έχοντας σχεδόν αλάνθαστο ιστορικό τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε διαρρεύσει το Halo Infinite πριν παρουσιαστεί επίσημα στην E3 2018, το Xbox One S All-Digital και το Xbox Game Pass Ultimate.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020 για το Xbox One, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και το επόμενης γενιάς Xbox Project Scarlett.