Το Civilization VI έχει τώρα το δικό του Battle Royale mode

Δωρεάν με το Red Death update
11 Σεπτεμβρίου 2019 13:08
Το Civilization VI έχει τώρα το δικό του Battle Royale mode

Όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στην Battle Royale φρενίτιδα. Η Firaxis Games με το δωρεάν update που φέρει την ονομασία Red Death πρόσθεσε στο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής Civilization VI ένα νέο turn-based Battle Royale mode. Το εναλλακτικό αυτό mode ξεφεύγει από τα γνώριμα μονοπάτια του αργού και σταθερού στυλ του παιχνιδιού, θέτοντας τους παίκτες αντιμέτωπους σε ένα αγώνα επιβίωσης σε ένα μεταποκαλυπτικό χάρτη, γεμάτο κατεστραμμένες πόλεις, μολυσμένα νερά που προκαλούν διάβρωση και ένα δαχτυλίδι ραδιενέργειας που ολοένα μικραίνει καθώς εξελίσσεται ο αγώνας.  

Το mode είναι σχεδιασμένο ώστε να φιλοξενήσει από δυο έως δώδεκα παίκτες, με τον κάθε έναν να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια γκάμα διαφορετικών παρατάξεων στην προσπάθειά του να επιβιώσει, συμπεριλαμβανομένων των scientists, mutants, jocks και pirates.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν πολιτισμοί που θα χρειαστεί να οδηγήσουμε στην ανάπτυξη ανά τους αιώνες και το χτίσιμο επίσης έχει μείνει εκτός. Αντ’ αυτού, οι συμμετέχοντες έχουν την αποστολή να προστατέψουν με κάθε κόστος μια ομάδα πολιτών στον χάρτη. Αν η ομάδα αυτή σκοτωθεί ή συλληφθεί, τότε βγαίνει εκτός παιχνιδιού. Αν όμως είναι η τελευταία που θα μείνει ζωντανή, θα έχει την ευκαιρία να βγει στο διάστημα και να ξεκινήσει μια νέα ζωή στα αστέρια.

Αρχικά το ραδιενεργό δαχτυλίδι δεν θα είναι τόσο μεγάλη απειλή, οι παίκτες θα μάχονται περισσότερο με αντιπάλους που ελέγχονται από την AI, χρησιμοποιώντας ένα infantry και ένα gunner unit. Ωστόσο, μέσα από την εξερεύνηση οι παίκτες θα συναντήσουν καταυλισμούς επιδρομέων, ερειπωμένες πόλεις και κιβώτια με προμήθειες που θα προσφέρουν ανταμοιβές. Από XP μέχρι νέα units που θα τους βοηθήσουν στη μάχη για επιβίωση. Είναι επίσης πιθανό να ανακαλύψουν ακόμα και πυρηνικά, προκαλώντας ένα μικρό χαμό στο χάρτη και στους αντιπάλους τους.

Το Red Death είναι διαθέσιμο για PC δωρεάν, ως μέρος του Civilization VI. Δείτε το trailer του στον player που ακολουθεί.