Το WoW Classic έχει τόσο κόσμο που οι παίκτες κάνουν ουρές για τα quests (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τεράστια queues για να παίξουν το παιχνίδι
27 Αυγούστου 2019 11:43
Το WoW Classic έχει τόσο κόσμο που οι παίκτες κάνουν ουρές για τα quests (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το WoW Classic άνοιξε τις πύλες του πριν λίγες ώρες και χιλιάδες παίκτες θέλησαν να χαθούν ξανά στον κόσμο του Azeroth. Ωστόσο, η νοστολγία των παικτών φαίνεται πως ξεπέρασε τις προσδοκίες αφού η ίδια η Blizzard μέσα από δήλωση μετέφερε στο κοινό πως θα ανοίξει νέους servers, διότι οι ήδη υπάρχων γεμίζουν πολύ γρήγορα και έτσι οι παίκτες χρειάζεται να περιμένουν σε μεγάλα queues πριν συνδεθούν.

Από εχθές το βράδυ γίνεται ένας χαμός στο παιχνίδι με τις τεράστιες αναμονές των παικτών, ενώ όσοι καταφέρνουν τελικά να μπουν μέσα, συναντούν ένα ακόμη πρόβλημα που αφορά τα quests. Χρήστες του twitter αναφέρουν πως οι παίκτες κάνουν τεράστιες ουρές για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τα quests, καθώς δεν προλαβαίνουν καν τα τέρατα να κάνουν respawn.

Αυτό το «πρόβλημα» συμβαίνει σε όλους τους servers, αλλά όπως ανακοίνωσε η Blizzard με την άφιξη των νέων servers αυτό θα μειωθεί, ενώ και οι παίκτες θα ανεβαίνουν level και θα φύγουν από τις αρχικές περιοχές, οπότε τα πράγματα σίγουρα θα είναι καλύτερα για εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν αργότερα.

Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες αλλά και ένα μικρό βίντεο από τους γεμάτους servers του WoW Classic:

World of Warcraft Classic launch! The sheer amount of people is quite something! from r/wow

Το WoW Classic βρίσκεται ήδη διαθέσιμο και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συνδρομή Game-Card του World of Warcraft.