System Shock 2 Enhanced Edition: Με βελτιωμένο co-op και πιθανή κυκλοφορία σε κονσόλες

Νέες πληροφορίες για το πόνημα της Nightdive Studios
19 Αυγούστου 2019 09:54
System Shock 2 Enhanced Edition: Με βελτιωμένο co-op και πιθανή κυκλοφορία σε κονσόλες

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως η Nightdive Studios εκτός από το Remake του System Shock, έχει αναλάβει και το System Shock 2 Enhanced Edition. Τώρα, νέες πληροφορίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, μέσα από μια συνέντευξη στο Gamesradar, ο CEO της Nightdive Studios, Stephen Kick, μίλησε για την Enhanced Edition του παιχνιδιού.

Για να παίξει κάποιος το campaign του System Shock 2 σε co-op ήταν λιγάκι περίπλοκο και σκοπεύουμε με την Enhanced Edition να το αντιμετωπίσουμε εφαρμόζοντας διάφορα καινούργια και σύγχρονα χαρακτηριστικά.

Όπως επίσης μεταφέρει ο Kick, θέλουν να εξασφαλίσουν πως όλα τα υπάρχοντα mods και οι αποστολές που έχει δημιουργήσει το κοινό θα είναι συμβατά με την Enhanced Edition. Αν και η συνεργασία από τους modders και την κοινότητα θα είναι απαραίτητη για να συμβεί αυτό.

Ο Kick μίλησε και πάλι για το ενδεχόμενο του τίτλου να κυκλοφορήσει στις κονσόλες λέγοντας πως πειραματίζονται με την μεταφορά του UI σε μια εμπειρία κατάλληλη για κονσόλα. Ξεκαθάρισε, όμως, πως αυτό δεν αποτελεί καμία εγγύηση πως ο τίτλος θα εμφανιστεί στις κονσόλες σύντομα.

Το System Shock 2 Enhanced Edition θα κυκλοφορήσει για PC χωρίς να ξέρουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.