Ο creative director του Halo Infinite αποχωρεί από την 343 Industries

Εργάστηκε επίσης και στο Halo 5
17 Αυγούστου 2019 11:48
Ο creative director του Halo Infinite αποχωρεί από την 343 Industries

Ο Tim Longo, ο οποίος έχει δουλέψει στο Halo 5: Guardians αλλά και στο επερχόμενο Halo Infinite ως creative director, αποχώρησε από την 343 Industries. Όπως μεταφέρει το Kotaku, o Longo είχε αλλάξει ρόλο-πόστο τις τελευταίες εβδομάδες και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα έφυγε εξ ολοκλήρου από την εταιρία.

Η Microsoft επιβεβαίωσε την αποχώρησή του μέσα από μια δήλωση:

Οι ρόλοι και οι ευθύνες των διαφόρων μελών της ομάδας εξελίσσονται τακτικά για να καλύψουν τις ανάγκες ενός παιχνιδιού, καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης. Πρόσφατα είχαμε δύο αλλαγές από την ομάδα ανάπτυξης του Halo Infinite.

Η executive producer, Mary Olson θα αναλάβει τώρα ως Lead Producer την ομάδα που εργάζεται στο campaign του Halo Infinite. Επιπλέον, ο Tim Longo, αποχώρησε πρόσφατα από την 343 και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τη μεγάλη του συνεισφορά στα παιχνίδια μας και στο σύμπαν του Halo. Πραγματικά του ευχόμαστε το καλύτερο.

Το συνολικό όραμα και η παραγωγή του παιχνιδιού παραμένει υπό την καθοδήγηση του Chris Lee. Έχουμε μια παγκόσμιας κλάσης ομάδα για το Halo Infinite και μας δίνει ενέργεια η θετική ανταπόκριση των οπαδών μας, για να δημιουργήσουμε το καλύτερο Halo μέχρι σήμερα. Αυτές οι αλλαγές στην ομάδα δεν πρόκειται να επηρεάσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite.

Tο Halo Infinite θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2020 στα Xbox Scarlett και Xbox One.