Αποκαλύφθηκε το συλλεκτικό Gears 5 Xbox One X που θα ζηλέψουν όλοι οι fans

Πληθώρα περιφερειακών στα χρώματα του παιχνιδιού
07 Αυγούστου 2019 10:22
Αποκαλύφθηκε το συλλεκτικό Gears 5 Xbox One X που θα ζηλέψουν όλοι οι fans

Το Gears 5 είναι η μεγάλη αποκλειστική κυκλοφορία της Microsoft για φέτος. Έτσι, η εταιρία αποκάλυψε πως μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα έρθουν στην αγορά διάφορα περιφερικά στα χρώματα του τίτλου, καθώς και μια συλλεκτική Xbox One X κονσόλα.

Ξεκινώντας, το Xbox One X Gears 5 Limited Edition Bundle είναι η πρώτη Limited Edition έκδοση της κονσόλας μετά το Project Scorpio Edition και ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό του. Στην κάτω πλευρά της κονσόλας δεσπόζει επιβλητικά το σήμα των Locust σε χρυσό χρώμα, ενώ στην πάνω πλευρά υπάρχει το χαρακτηριστικό Omen σύμβολο του Gears franchise. Το αξιοσημείωτο είναι πως το Omen δίνει την αίσθηση πως είναι βυθισμένο σε πάγο, καθώς η κονσόλα είναι ημιδιάφανη σε εκείνο το σημείο, ενώ οι ρωγμές στον “πάγο” είναι ανάγλυφες και έχουν γίνει με laser.

To bundle περιλαμβάνει την κονσόλα, το συλλεκτικό Xbox Wireless Controller – Gears 5 Kait Diaz Limited Edition, κωδικό για την Ultimate Edition του Gears 5, καθώς και κωδικούς για τα Gears of War Ultimate Edition, Gears of War 2, Gears of War 3 και Gears of War 4. Περιλαμβάνεται επίσης συνδρομή ενός μήνα για τα Xbox Game Pass και Xbox Live Gold, καθώς και δύο skins χαρακτήρων για το Gears 5.

Η τιμή της κονσόλας θα ανέρχεται σε $499, ενώ στην αγορά θα έρθουν και απλά Xbox One X και Xbox One S bundles με το Gears 5.

Η Microsoft έχει ετοιμάσει επίσης συλλεκτική Gears 5 βάση φόρτισης χειριστηρίων, Gears 5 Razer Thresher ακουστικά, Gears 5 Razer Turret πληκτρολόγιο για το Xbox One και Gears 5 Seagate Game Drive εξωτερικό σκληρό δίσκο των 2TB. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.